Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Pisica (3)


Recommended Posts

stiu ca a mai fost un subiect despre pisici - da' subiectu' cu pricina e acum inchis, si papadia mi-a spus sa deschid unul nou. Si eu ma conformez ! (fata ascultatoare, de !) Eu am o dragutza de pisica (si sunt topita dupa ea...) si ma gindeam sa-mi mai iau una, ca sta singurica acasa toata ziua, saraca... si n-are cine sa-i tina companie. Si-am tot citit pe internet cum ca unele pisici se inteleg bine, altele se suporta/ ignora, si altele...[box] ! Si ca ar fi mai usor sa adopti doua pisici in acelasi timp, daca se poate... La mine faptu-i consumat... A mai facut cineva fapte vitejesti din astea ? (prezentari de mitze, arbitraj meciuri de box intre ele, etc)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 33
  • Creat
  • Ultimul răspuns
eu am avut cand stateam in buc. 2 pisici, le-am luat pe rand, de mici, totul a fost ok. dupa o scurta perioada de acomodare se inteleg perfect.( Mitura era deja adulta, iar Albulescu puiut)acum sumt de nedespartit, si Albulescu e tot adult su au facut chiar si puiuti.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Sydney e printesina noastra !o pisica super rasfatata si iubita si dragutza si scumpica si dulcica .E rasa birmaneza si a venit la Tati in Olanda cu avionul , ca Mami (eu) si Tati (sander , prietenul) nu puteau sta fara fata lor scumpica.Noi nu avem copii si ea e copilul nostru si o iubim asa de mult.Stiu ca fetele cu copii probabil vor spune ca am innebunit de tot dar e prea scumpa si toata lumea o iubeste .Cand dormim vine si ne toarce la ureche sa fie ea sigura ca dormim bine si cand vrea sa plece din pat ne miroase si ne trezeste ca ea nu isi da seama ca are mustati si ne gadila .....Are tabieturi...doarme de la 3 la 5 .30 pana vine tati acasa .Cand ajungem acasa trebuie sa o pupam ca altfel ne urmareste prin casa.Daca venim de la cumparaturi aproape ca intra in punga sa vada ce am luat , cand vrea ea trebuie plimbata prin casa in punga , sau doarme in punga ..... Daca o intrebi ceva de genul "ce faci ?" iti raspunde....Ce sa mai e o dulceata....Ma opresc aici ca as putea continua la infinit si nu e cazul sa va plictisesc. Oricum subiectul era daca Blue sa mai ia o pisica....si eu ma gandesc la asta mai ales ca in curand va sta destul de mult singurica dar imi e teama sa nu apara gelozia ....asa ca explicati-mi si mie ce si cum ....e prima pisicuta pe care o am ...merci anamaria "Fii indulgent cu altii si sever cu tine."
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

inainte am avut si eu o pisica si o catelusa.la un moment dat am gasit un motanel tare dulce si firav ,pe strada.l-am adus in casa.cateaua si motanelul s-au acomodat foarte repede.se intampla ca motanelul sa se trzeasca pe la 5dimineata si cauta cateaua ca sa se joace.erau tare dulci.dar pisica mai mare nu il suporta si il scuipa tot timpul.in momentele astea motanelul era foarte trist si fugea sa caute cateaua pt putina afectiune.a trebuit sa dau motanelul altei familii.am plans .a suferit si catelusa dupa ce l-am dat.iar pisica mare...ce pot spune..se vedea din nou stapana pe casa.acum,ce pot spune?!depinde de caracterul pisicii.a mea era foarte egoista.aici,in grecia sunt numai cu catelusa,dar astept sa isi tina promisiunea sotul meu de a-mi aduce doi pisoiasi si un catelus.le prefer sa fie micute ca sa se acomodeze mai repede.iar din partea catelusei stiu ca nu vor fi probleme.ea iubeste orice animalut care vine in vizita...la ea in casa.in schimb daca vede un animalut pe strada face mare taraboi.deh...animalutele astea!!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

pt.blue13:daca stii ca nu ai o pisicuta prea egoista,eu as zice sa iti iei una micuta si preferabil sa nu fie de acelasi sex.parerea mea!dar poate gresesc.si sa le acorzi atentie la amandoua,in egala masura pt a nu deveni geloase una pe alta.am vazut cazuri la televizor cand locuiau si 4-10 pisici impreuna,ba mai era si un caine printre ele si nu erau probleme.pupicioi la pisicute si catei.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Blue, si eu zic ca tot de caracterul pisicii tine. Al meu motal (il poti vedea pe paginutza mea) este foarte iubaret cu toate animalele, dar sa nu fie prea zgomotoase, ca il streseaza. La noi Bogus [pis] da trezirea in fiecare zi la 6.00 si daca nu te dai jos din pat urla cat il tin plamanii, ne-a terminat. Desigur acest lucru nu se intampla cand sunt doar eu acasa pentru ca imi respecta somnul si asta pentru ca pe mine ma iubeste cel mai mult [8D] Pupici la Pisicoase!!! tilis Viata e prea scurta ca sa fii normala!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...