Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Trichomonas vaginalis


Recommended Posts

Sufar de aceasta boala numita trichomonas vaginalis.Daca exista cineva care poate ajuta o persoana disperata,care nici dupa 6 tratamente nu a reusit sa trateze aceasta boala,o rog sa ma ajute.Cine a trecut prin ce am trecut si eu sigur va intelege.multumesc!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul răspuns
Trateaza-ti si partenerul in acelasi timp, fierbe prosoapele, lenjeria intima si lenjeria de pat cit mai des posibil pina scapi, spala cu solutii antiseptice capacul si colacul de toaleta (nu uita sa-l demontezi de fiecare data cind o faci), vezi cine iti mai foloseste obiectele de igiena intima sau rufaria de corp, atunci cind faci sex in alta parte decit la tine acasa, pune dedesubt un prosop mare curat pe care sa-l speli dupa aceea, spal-te pe miini cu rigurozitate inainte de a-ti schimba tamponul la servici in timpul ciclului. Daca te tratezi din nou respectind toate conditiile de mai sus si boala reapare, simuleaza o afectiune care sa necesite abstinenta sexuala totala timp de 1-2 luni, tratati-va si tu si partenerul din nou respectind cele de mai sus,si daca reapare dupa ce reiei raporturile sexuale, da-i un sut individului cu care o faci, sau spune-i sa-si trateze naibii si celelalte partenere de sex. mgh
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Da, are dreptate, in postarea respectiva a fost subliniat (printre altele) si un aspect f important de igiena, caruia nu i se da importanta cuvenita, dupa mine. In momentul cand folosim o toaleta publica (autostrada, restaurant, serviciu, etc) este imperios necesar sa ne spalam pe maini inainte si dupa folosirea toaletei, mainile sunt purtatoare de microbi care pot fi luati nu numai de pe clanta usii de la toaleta, ci chiar si din aer.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Tratament naturist indicat in tratarea trichomonas-ului: cu irigatorul, cu para de cauciuc sau cu o seringa de capacitate mai mare (fara ac) se introduce infuzia de rostopasca pentru uz extern (minimum 15 ml) in vagin. Dupa administrarea cu seringa, bazinul va ramane ridicat fata de orizontala, timp de minimum 15 minute, astfel incat preparatul sa nu se scurga din vagin. Cea mai eficienta modalitate de administrare s-a dovedit a fi aceea in care, dupa introducerea preparatului in vagin, s-a executat si pozitia "lumanare" timp de 10-15 minute. Se fac 1-2 administrari pe zi Acest tratament este valabil si in infectiile cu candida, chlamydia, trichomonas, precum si in infectiile bacteriene. Chiar daca dispar simptomele bolii, este necesar un examen clinic si de laborator inainte de a va hotari sa incheiati tratamentul.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Fiindca exista riscul ca la unul dintre parteneri infectia sa fie asimptomatica (fara simptome) se recomanda ca ambii parteneri sa urmeze tratamentul in acelasi timp (se trateaza cu Metronidazol). Nu este recomandat sa se consume alcool in timpul tratamentului. Dupa terminarea tratamentului se recomanda nou examen pentru a avea siguranta eficacitatii acestuia. Infectia cu tricomonas nu "apare din nou" Daca testul a fost pozitiv inseamna fie ca tratamentul nu a avut efectul dorit, fie ca este vorba despre o reinfectare. Infectarea poate avea si alte cauze: scaun de toaleta, lenjerie infectata, cazi de baie folosite in comun, prosoape folosite in comun; sa ai intotdeauna prosop personal, sa nu faci niciodata schimb de lenjerie intima, sa eviti toaletele in care curatenia lasa de dorit. Nu trebuie actionat numai asupra efectelor ci asupra cauzelor. Trebuie sa stii foarte bine care este cauza, degeaba urmezi tratamente daca nu indepartezi cauza care a dus la infectare. Pe perioada tratamentului este recomandata abstinenta sexuala sau, daca asta nu este posibila, folosirea prezervativului pentru protectie.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...