Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

zugravit!


Recommended Posts

  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul răspuns
Nu am nici cea mai mica idee , iti raspund totusi sa va impart experienta mea de acum 2 ani de zile , cand , incantata de pretul mic pe care mi-l facusera 2 zugravi am luat marea decizie pt apartamentul din Romania . De obicei in 2 saptamani termin , dar nicidecum in 2 luni cu s-a intamplat . Fetita singura , zugravi hoti . Si acum mi se duce varul de pe peretii dormitoarelor , ca sa nu mai spun ca la cel mic in loc de alb e galben babesc . Am schimbat 4 zugravi si la sfarsit am ramas si cu buzunarele goale si cu 2 camere in care nici nu vreau sa intru ... Asta e ! Ca la noi , la NIMENI ![bang][bang][bang] Mai bine cauta o firma serioasa si ...spor la treaba !
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Buna, si pe mine ma paste operatiunea "zugravitul" in aceasta primavara dupa instalrea centralei termice... Am mai intrebat in stinga si dreapta si cea mai buna solutie a fost urmatoarea: in jur de 15 milioane lei pt 4 camere cu materialele mele. Eu am apelat la sotul d-nei care sta cu Mara, fetita mea. O zi buna
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Fetelor, de ce nu incercati sa varuiti singure camerele? Nu iti trebuie indemanare, credeti-ma. Cu vopsea lavabila este o joaca sa varuiti singure. Un trafalete bun si vopsea lavabila e tot ce va trebuie. Bine-nteles rabdare, buna-dispozitie si dorinta de a reusi. Efortul nu e foarte mare. Iar costurile sunt cel putin la jumatate de pret. Interesati-va daca vopseaua lavabila poate merge peste ce aveti voi pe pereti. Daca e nevoie de curatat varul de pe pereti, se paote cu un spaclu si apoi veniti cu glaszpapirul si neteziti marginile acolo unde e cazul (se creaza o diferenta mica de nivel intre locurile unde s-a curatat varul si locurile unde a ramas). Daca e nevoie sa astupati vreo gaura de cuie sau mai stiu eu ce, exista tuburi cu un maclavais in ele, umpleti gaurile, lasati sa se usuce si apoi iar frecati cu putin glashpapir ca sa neteziti. Cu trafaletul nici macar nu e nevoie sa apasati. Toti incepatorii au impresia ca trebuie sa apese tare pe trafalete ca sa iasa bine. In fond dai simplu, fara sa apesi. Dati 2 maini, faceti treaba asta ziua cu lumina maxima afara ca sa vedeti orice nereguli. Puteti incerca intr-o camera sau in baie, si daca nu va palce cum iese, atunci chemati mesterul. Sau daca peretii trebuie dichisiti si tratati mai mutl, atunci chemati mesterul care doar sa va curete peretii (eu stiu, eventual daca trebuie dat jos totul pana la glet si apoi regletuit), sa vi-i indrepte daca e cazul si sa astupe neregularitatile. Apoi voi singurele puteti sa varuiti. Nu e mare inginerie, dar scutiti niste bani. Cand am auzit 15 mil sincer mi s-a parut o avere. In cate luni reusiti sa trangeti banii astia? si asta numai pentru varuit? Daca trebuie sa faceti si alte reparatii mai importante? Dac avreti tavanul o culoare si peretii o alta culoare: exista scociuri speciale care se lipesc la imbinarea dintre pereti astfel incat sa nu manjiti tavanul spre exemplu cu culoarea de pe perete. Spor la treaba daca va hotarati sa porniti singure la drum. "Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic" [gravi] 10 sapt DNP 1 nov.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Acum trei ani si eu mi-am zis ca ar trebui sa zugravesc.Avusesem o experienta neplacuta cu mesterii asa ca m-am hotarat sa fac singura gandindu-ma ca n-o fi mare lucru. Ei bine, zugraveam cate o incapere pe zi si in urma mea femeia facea curatenie astfel incat seara toate erau la locul lor. Am zugravit cu lavabil si cea mai mare satisfactie am avut-o cand am zugavit camera Laurei, portocalie. Totusi n-a fost chiar foarte simpla operatiunea, cel putin la tavane, m-am ales cu ceva febra musculara.Si dupa aia sa vezi ce ma mai umflam in pene de cat de grozava sunt. http://community.webshots.com/user/lilianacsaki
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Pe aici lumea isi cam face singura astfel de munci, le considera ca o curatenie, nimic deosebit sau ca ar trebui sa fii specialist sa le faci. Eadevarat ca am invatat o gramada de trucuri si de la emisiunile cu specific de pe TLC, dar inainte de-a pleca din Romania, am varuit cu lavabil apartamentul ca sa putem sa-l vindem mai bine. Am facut o investitie minima care ne-a ajutat. E adevarat ca am muncit ceva, dar am avut satisfactia ca am incercat. Aia mi-a fost ucenicia daca pot spune. Aici cand ne-am mutat in primul apartament tot eu am varuit si vopsit. Cu un pic de rabdare ies super. "Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic" [gravi] 10 sapt DNP 1 nov.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...