Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

cabinetul faimos


Recommended Posts

Am citit pe acest forum pe cineva care recomanda un anume cabinet de dermatologie...Feriti-va va rog...Cu 2 ani in urma mi s-a extirpat o alunita in acel cabinet si sincer va spun am ramas cu o cicatrice imensa in urma operatiei si imi lipseste o bucata de carne de vreo 3 centimetrii in grosime..Va dati seama ca am spus adio la fuste scurte si la mers la mare...Asa ca aveti grija...Daca toata lumea vorbeste despre acel cabinet nu inseamna ca este cel mai bun.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul răspuns
Extirparea a fost facuta cu un bisturiu electric nu cu laser.Oricum eu va recomand sa va duceti la Dr Forsea o prietena s-a operat la Colentina si i-a iesit foarte bine operatia ,ea avea alunita pe fata si nu are nici un semn dupa operatie.In ceea ce priveste avel cabinet nu vreau sa-i dau numele..Apare pe acest site si nu vreau sa am probleme, eu doar am vrut sa imi spun parerea pentru ca nu vreau sa treaca nimeni prin ce am trecut eu.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Nu te supara,apar multe cabinete pe site.In felul asta nu faci decat confuzie. Poti sa scrii numele cabinetului,sunt multe scrise aici ca atentionare.Doar esti cu nick n-o sa te caute cu Politia. E vorba de LaserMed? Laura si papusica din burtik (37 saptamani) [img]http://skins.hotbar.com/skins/ecardsSite/ec/newbab/newbaby_humor_0418_2_prv.gif [/img]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Imi cer scuze nu vroiam sa creez confuzie.Cabinetul unde m-am operat eu se numeste Dermastyle.Si vreau sa fac citeva precizari cu privire la ceea ce ma nemultumit pe mine:In primul rind ca am fost mintita, la inceput mi s-a spus ca nu va ramine nici un fel de cicatrice in profunzime ci doar la suprafata, si in al doilea rind cu diagnosticul care este de nev nevocelular iar medicul de acolo imi spunea ca este acelasi lucruu cu melanom in situ.Am fost si la alti medici si mi-au spus sa stau linistita ca era o si`pla alunita.Va pup si multa sanatate.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Nu ai pentru ce..Eu doar mi-am spus parerea pentru ca nu vreau sa mai pateasca nimeni ceea ce am patit eu.Pentru mine a fost realmente o experienta traumatizanta...In ceea ce priveste alte metode de excizare a alunitelor nu cunosc foarte multe amanunte dar stiu ca totul depinde de marimea lor si de tipul de alunita...Si inca o precizare persoanele care au astfel de alunite ar trebui sa mearga regulat la control.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...