Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Week-end?!


Recommended Posts

Cum va petreceti de obicei week-end-urile? Cum le impacati pe toate: curatenie, mincare etc cu copilul care spune o data la 2 minute “vreau afara”! Eu de cele mai multe ori ma simt mai obosita decit in zilele cind merg la serviciu....... Week-end placut!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 26
  • Creat
  • Ultimul răspuns
As putea spune ca de cele mai multe ori muncesc mai ceva ca la serviciu.Scularea la ora 07:00 caci mi-e imposibil sa dorm 'juma de ora in plus , nu ca nu as vrea dar nu pot.Si incep bucatarie, baie, copii care tipa, sot care trebuie urnit din pat sa faca piata, pus rufe la spalat, ce mai, parca-s bagata in priza. Ma linistesc putin dupa pranz dar nu prea mult ca sunt prea multe de facut. Mai exista o varianta dar o pun rar in aplicare:las deoparte toate treburile si ies la plimbare cu copii ( scuzati cacofonia). Asta suna ceva mai bine nu-i asa? Cu drag!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Da alexia suna intr-adevar mai bine!!!!! Si mie imi iese citeodata dar rar…. Si cu activitatile casnice care pot fi aminate mai merge, da’ partea cu gatitul e mai dureroasa: incep sa fac mincare dimineata si o termin dupa venitul de afara; dar de aici alte decalari de program, miorlaieli si tot tacimul……. Mi se mai intimpla si mie sa am parte de o simbata/duminca cu iesit la padure la un gratar dar im masura posibilitatilor…. Si oricum nu putem sta toata ziua pt ca avem programe de masa, somn, etc. Sper ca se va schimba ceva cind va mai creste!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

quote:

Eu de cele mai multe ori ma simt mai obosita decit in zilele cind merg la serviciu....... Adevar graiesti PaulaM! Desi eu nu am copii, totusi weekendul e istovitor. oare ce va fii cand va veni si bb?!? Ar trebui sa imi fac cate putin timp in timpul saptamnii sa mai fac cate ceva treaba, ca sa nu se mai adune toate in WE.[bang][bang] Before judging somebody, walk a mile in his moccasins.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Si eu patesc la fel. De cele mai multe ori nici macar afara cu copilul nu mai reusesc sa ies eu, il trimit doar pe tatic, ca sa mai termin ce mai e pe ici pe colo. Si incep o saptamana in care imi propun atatea si... reusessc parca din ce in ce mai putin sa pun luicrurile in ordine [:(]. Alina si [copil] Andra - 2 ani !!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

eu nu sint nici pe departe catusi de putin gospodina [:D] asa ca vineri vine femeia la curatenie, ca sa scap de grija in weekend, si vineri seara iau mancarea pentru pitica si pentru noi de la buni. asa ca noi in weekend iesim cu copilul in parc, mergem prin magazine sau orice altceva. in afara de hranit/spalat copilul, cateodata, da' rar, mai incropesc ceva de mancare pentru noi (paste sau gratar) sau mai fac un desert simplu. la noi mai important este sa iesim cu copilul decat sa trebaluim prin casa. si oricum, mara nu pleaca la plimbare doar cu unul din noi si celalalt sa ramana acasa...
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Pentru un sfarsit de saptamana in care sa nu intri in bucatarie(decat sa mananci),faci mancare de vineri seara si asa ai timp de iesit cu familia intr-un parc.Iar in rest,gratar cu garnitura pe care o las pregatita partial inaintea iesirii afara,iar cand vii,tust carnea pe gratar si garnitura finalizata si gata pranzul;asta iti ia cel mult o ora,cu salate si restul.Noi asa facem in special vara cand vrem sa profitam de vremea frumoasa de afara. dori
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Paula, cred ca pana la urma am probleme si cu ....inertia ca sa spunem asa. Daca mi-as propune : sambata ma plimb, ma uit la un film, fac o baie cu spuma si arome si lumanari, stau de vorba cu fata mea, ma joc cu baietelul meu, citesc 10 pagini dintr-o carte, fac o vizita de o ora unei priete cred ca intr-un final as reusi. Nu sunt foarte pretentioasa nu???.......:))
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...