Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Dumbrava Minunata


Recommended Posts

A stat cineva vreodata la "Drumbava Minunata"? ,este o pensiune la Simon linga Bran;as vrea sa rezervam o saptamina acolo dar mi-e frica ......as fi vrut mai intii sa va daca a stat cineva acolo si daca poate sa-mi spuna .....cum erau paturile ,eu am o problema cu paturile in rominia !iar daca am un bebe cu mine trebuie sa fiu macar bine odihnita ca sa-i fac fata la cerintele sale! multumesc din suflet pentru vreo informatie oricare ar fi ea ,chiar recomandarea unei alte pensiuni la munte dar nu in Ardeal totusi ,in zona Brasovului m-ar interesa,multumiri tuturor ,celor care vor posta ! Aura&Luca,2 ani si 2 luni! "Daca dragoste nu e nimic nu e" http://yamafoto.com/?ref=6538
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul răspuns

 

Tot la Bran, la Moieciu de Sus, o vila tocmai in capul vaii, de unde se vad Bucegii. Conditii super, bucatarie utilata, apa calda si caldura de la centrala proprie. Posibilitate de a lua masa la gazde, cateva case mai incolo, daca doriti.

Daca doresti numarul de telefon, ti-l dau pe PM. O sa am si poze digitale din week-endul asta, ca tocmai m-am intors de-acolo, poate maine. Daca vrei pot sa-ti trimit, ca sa vezi casa.

 

Madalina

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Aurelia, nu cunosc decat exteriorul “Dumbravei Minunate”, asa ca nu pot sa-ti raspund la subiect. Dar iti recomand cu toata caldura o cabana de la poalele Pietrei Craiului, foarte rustica si foarte cocheta. Conditiile sunt super bune, mancarea foarte buna si preturile rezonabile. Cabana se numeste “Plaiul Foii” si e la 11 km de orasul Zarnesti (in zona unde s-a filmat Cold Mountain). Niste prieteni de-ai nostrii din Germania isi petrec acolo fiecare concediu, dupa ce i-am dus sa o cunoasca. Personalul este deosebit de amabil si prietenos.

Daca doresti amanunte, fotografii si nr. de tel., da-mi un PM.

Toate bune!

Bychi si bb Tiberiu

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Multumesc mult Bychi! cred ca stiu unde este aceasta cabana ,daca nu ma insel chiar ultimul meu concediu in ro l-am petrecut acolo.....doar ca alaturi de ea in cort!!!pe vremea aceia in 2000 cred ca era in renovare s-au refacere ceva de genul asta !este intradevar superba zona ,daca mi-ai da si ceva preturi practicate ,macar la cazare ar fi suficient! merci mult!

 

Aura&Luca,2 ani si 2 luni!

"Daca dragoste nu e nimic nu e"

http://yamafoto.com/?ref=6538

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Preturile variaza intre 500 si 1 milion. Cel putin asa erau preturile in decembrie dar nu cred sa le fi modificat. Un milion costa apartamentul (living, dormitor si baie cu dus). Au si camere cu trei locuri: pat dublu jos si unul suspendat. E ideal pt. copil mai mare. Nu toate camerele au baie proprie, doar vreo 3, cred. Totul e f. curat, modern si bine intretinut, apa calda, caldura, personal super amabil si prietenos…

Mancarea f. buna, portii mari, preturi bune nu stiu sa dau exact un exemplu, dar incerc sa-mi amintesc; aveam ceva scris, dar trebuie sa caut.

Trebuie facuta rezervare din timp ca e foarte solicitata.

Toate bune!

 

Bychi si bb Tiberiu

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...