Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Bebelusi de august-septembrie 2003 (19)


Recommended Posts

Bebelusi de august-septembrie http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro/ 16 iulie - iuliana - [copil]Emma Ana http://community.webshots.com/user/emma_ana ; http://community.webshots.com/user/emma_ana_musat 31 iulie - Tango - [copil]Daria Maria Antonia http://community.webshots.com/user/tangorezu 2 august - cristinamh - [copil] Andrei-Razvanhttp://www.andreirazvan.home.ro/ 5 august - deia - [copil] Lucas 5 august - simanoro - [copil] Stefania & Daniel http://community.webshots.com/user/simanoro 6 august - Simy - [copil] Andrei-Calin 15 august - ancuta - [copil] Sara Andreea http://community.webshots.com/user/pufulici 18 august - Yasmin - [copil] Asli http://community.webshots.com/user/yasmintarakci 20 august - Freia - [copil] Ioana Maria Alexandra http://community.webshots.com/user/freia_ro 20 august - Stefi2003 - [copil] Cezar Alexandru http://photos.yahoo.com/scampeanu 21 august - Tigresa - [copil] Horia Stefan http://horia.photoart.ro/2d 22 august - danoana - [copil] Raluca Maria 22 august - ina_nz - [copil] Adrian 23 august - sisi - [copil] Petra http://community.webshots.com/user/sisi03 26 august - Mirupati - [copil] Horia & Martin 28 august - anny - [copil] Sergiu 28 august - roisin - [copil] Ana Miruna http://community.webshots.com/user/r0isin 28 august - irinuca - [copil] Radu Petru http://community.webshots.com/user/broscutza 31 august - Oana_Noemi - [copil] Erik http://community.webshots.com/user/oana_noemi 2 septembrie - dana_ene - [copil] Oana Maria http://community.webshots.com/user/oana_maria100 2 septembrie - alexica - [copil] Alexia Maria 5 septembrie - deliak - [copil]Darius Gabriel 7 septembrie - reby - [copil] David 8 septembrie - Roxana77 - [copil] Ana Maria http://community.webshots.com/user/roxana77 10 septembrie - Mihaela S - [copil] Silvia Petra http://community.webshots.com/user/mihaela_s20 11 septembrie - Catia – [copil] Gabriel 14 septembrie - gtania - [copil] Andrei Cosmin 17 septembrie – NicoletaT – [copil] Andrei-Catalin 17 septembrie – Danat – [copil] Radu-Stefan http://community.webshots.com/user/danateu 20 septembrie - craluca - [copil] Ioana Maria http://community.webshots.com/user/craluca100 22 septembrie - Ioanaa - [copil] Andreea Sorina http://community.webshots.com/user/corinnax 22 septembrie - mireaf - [copil] Alexandra 23 septembrie - Tara - [copil] David Ioan 23 septembrie - Alex_2003 - [copil] Alexandru Calin http://community.webshots.com/user/alex_230903 26 septembrie - iuliana76 - [copil] Andreea Alexandra 28 septembrie - loredanaiascu - [copil] Lisa-Marie http://community.webshots.com/user/lisa_mica28 29 septembrie - liliac1 - [copil] Andra-Maria http://community.webshots.com/user/liliac1 29 septembrie - moosy - [copil] Michael http://www.barabas-andreea.ca/ http://community.webshots.com/user/emma_ana http://community.webshots.com/user/emma_ana_musat
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 136
  • Creat
  • Ultimul răspuns

andrei e ceva de groaza... ieri nu a pus geana pe geana toata ziua, abia daca puse cap la cap eu fost 45'! si eu care aveam o super legatura de net, am stat de vorba cu nasul meu cred ca 4 ore, ca-n "vremurile bune" cand erau in tara... vai, ce dor imi era de ei... si andrei a tinut mortis sa muste din microfon la fiecare 2', ca nu putea si el sa doarma...

iar azi a facut ochi cu noaptea in cap... si caraie ca un gugustuc, baleste ca un melc, nu are stare ca un ied... pai ce-s eu mai, veterinar???? sa am in grija atatea animale? acum am mai rezolvat problema cu leaganul. nu va spun, ma duc spre usa de la balcon unde e prins leaganul, apoi imi amimntesc ca am uitat hamul... dau sa ma intorc, si cand vede maimuta ca nu mergem la uta-uta se pune pe un urlat... si apoi, in leagan, ce credeti ca-l vad ca face?! ridica bara din fata! am ramas masca... i-am legat-o si sa vedeti cum trage de ea... ce-o vrea, sa sara din leagan?!

 

uite ca am reusit in cele din urma... sa fac lista! se pare ca am aproximat bine pe la 15 bucati de fiecare acand i-am spus sa intrebe, mai ales ca nu s-a pronuntat icn catoata lumea. dar va rog mult, aveti putintica rabdare ca sa si aiba timp tati sa ia legatura cu nenea ala, ca nu are tf lui.

tricouri: dana_ene m+b, cristinamh m+b, oana_noemi m+b, Roxana77 m+b, tigresa m+b, mihaela_s m+b, ancuta m+b, roisin m+b(+t), irinuca m+b, freia m+b, iuliana m+b

dana, oferta de "ajutor" includea ce vrei tu, daca nu poti ajunge in buc. ca doar tati lucreaza langa carefour, nu?

 


Cristina si [copil]Andrei-Razvanid="blue">id="Comic Sans MS">

http://www.andreirazvan.home.ro

http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro/

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Iuliana, stiu ca petitul asta e in gluma, si mai stiu ca n-a fost inventata gluma asta aici pe forum, ca am intalnit-o de multe ori, inclusiv la parintii mei care, cand eram mica, mi-au gasit o multime de soti, cu tot cu planuri de nunta. Dar nostalgia asta este specifica primaverii cand toata natura renaste, totul e frumos si tanar in jur iar eu simt ca imbatranesc. Parca ieri an nascut-o pe Andreea iar acum face 7 luni. Mi se pare ca trece o luna cum trece o zi. Si, la viteza asta, am impresia ca nu reusesc sa privesc suficient toate minunatiile facute de papusa mea, iar ea creste, si mai trece o luna, si inca una, ... etc.

Nu te supara, te rog, fiecare cu stolul lui de randunele.

Sau poate eram geloasa, ca pe noi nu ne-a petit nimeni si am vrut sa schimb subiectul :).

 

P.S. Sper ca mai sunt pe lista cu periuta :)

 

Sa stii ca am admirat-o pe Emma in toate pozele, inclusiv cele recente. Foarte frumoase. Sper ca ne-ai admirat si pe noi la:

 

http://www.andreeaalexandra.go.ro

 

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

andrei nu a dormit azi deloc. Ieri a dormit in 3 reprize cate 1/2 h. cred ca innebunesc. am obosit iar cand trebuie sa dorm bantui pe internet sau fac mancare puiului.

 

si andrei se foieste uneori cand doarme. la inceput am crezut ca e bolnav, dar asa fac bbii.

 

cristina vrem si noi tricouri m+b.

 

Pe maine ca mor de somn.

 

Nicoleta &[copil] Andrei Catalinid="blue">

 

http://community.webshots.com/user/andreicatalinid="blue">

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

La multi ani sarbatoritilor mititei de azi, gemenii HORIA SI MARTIN id="blue">si frumuselei ANDREEA ALEXANDRAid="red">.

La multi ani si bebelusilor a caror zi a trecut si carora nu am apucat sa le facem urarea. Sa creasca mari si sanatosi!!!

 

 

Sambata am avut program special, am fost toata ziua plecati de acasa si desi a fost obositor, a fost foarte placuta evadarea din cotidian.

Am fost pana la Cluj sa vizitam Gradina Botanica. Fetele au fost foarte incantate, am stat 3 ore la aer curat si am facut multe poze. Am sa pun in album sa ne vedeti si voi.

Duminica era programata o iesire la iarba verde, dar din pacate vremea nu a mai tinut cu noi,peste noapte a plouat destul de mult asa ca am amanat pana cand vremea va tine cu noi.

 

Am vazut pozele bebeilor Matei si Andrei-Catalin, ne-au placut de amandoi tare mult.

 

Irinuca, Bine ca Raducu n-a patit nimic. silvia era sa faca o schema asemanatoare sambata, o pusesem in scaun si nu i-am legat centura, a durat cateva secunde pana am intrat si eu in masina si tocmai am salvat-o de o cazatura in cap, dar pe bancheta masinii. Isi vazuse sticla cu ceai si se intindea sa o ia.

Multumim de reteta, o sa fac si eu crema, pare delicioasa.

 

Silvia nu se mai foieste pana adoarme, era o vreme cand se rasucea de pe spate pe burta si invers si dura 15-20 min pana adormea, iar eu trebuia sa stau de paza la suzi. Acum in schimb adoarme foarte usor, ii trebuie doar pernuta sau paturica sa isi bage nasucul acolo si pot sa plec din camera, adoarme singura.

 

Raluca, s-a vindecat Ioana?

Simanoro, ce mai faceti, n-ai mai dat demult nici un semn.

 

Mihaela, Diana si [copil] Silvia

http://community.webshots.com/user/mihaela_s20

www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Miha, bebeii mei cresc si nu mai am timp de nimic.. Serios, acum incepe greul. Daca pana acum ii lasam in patut sau pe jos si stateau linistiti, acum nu mai merge treaba... In premergator smulg toate cablurile, deschid toate dulapurile, trantesc usile... In 4 labe ii gasesc pe unde nici nu te astepti. L-am cautat ieri pe Dani de am innebunit! Dormea dupa un fotoliu. Cum a ajuns acolo, el stie, ca loc nu este...

 

Sunt gelosi amandoi: iau unul in brate, tipa celalalt. De vinerea si pana lunea sunt singura cu ei, trebuie sa fac si curatenie saptamanala, sa calc munti de haine, sa le congelez mancare pt o saptamana...

 

Mai nou, in fiecare seara plang amandoi cate 1 ora, 1 ora si jumate... Crize de plans, nu asa!

 

Am de gand sa stric patuturile si sa le unesc, poate n-or mai plange..

 

Vreti sa stiti ce mai face o mama de gemeni? Asa: [cafea]

 

Va pup pe toate. Sa stiti ca va citesc mesajele, nu am disparut.. Am vazut pozele de la ultima voastra intalnire. Tare mai sunteti frumoase, fetelor! Si despre bebei, ce sa spun?!?! Unul si unul...

 

http://community.webshots.com/user/simanoro

http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro/

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Salutare

In primul rand

pentru gemenii Horia si Martinid="blue">

pentru Andreea Alexandra id="red">

 

NicoletaF Si noi am facut sarmalutze in frunze de stevie numai ca am inlocuit carnitza cu urda si a halit fii-mea de se lingea pe bot. Numai ca eu nu prea stiu sa le fac micutze asa ca le-am facut ca pentru noi (ca marime) si a mancat cate 2 o data. Adevarul este ca si tati a mancat de era sa nu mai ramana nimic pentru a doua zi. L-am rugat pe tati sa nu mai manance mancarea copilului ca are parte de [box].

Noroc de mama ca imi mai da cate o reteta de-asta mai gustoasa ca piure-uri si supe nici noi nu ne inghesuim la ele asa ca ce pretentii sa avem la saracu' copil...

 

Ieri a fost asa frumos afara asa ca tati a scos copilu' afara iar eu mi-am mai facut un pic de ordine in casa. O sa ziceti ca sunt o pacatoasa ca duminica este lasata de la Doamne-Doamne dar in cursul saptamanii nu prea am timp mai ales ca acum nu o mai las nici in premergator pana nu se rezolva pb. cu piciorushele...

Ii facem masaj dar nu prea sta...Mai, copiilor vostri tot Duracell le-ati pus? Ca bateriile Andrei parca nu se mai termina...

Sambata am fost si la dermatolog si ne-a spus ca are o "eczema atopica" si ca apare in general la copii a caror parinti sunt alergici si este inca mica pentru a face un test alergologic asa ca deocamdata ia tratament cu antihistaminice si tot felul de alifii...

M-am saturat de mers la doctori... Dar sper sa se termine toate astea...

Si acum, ca sa fie tacamu' complet, am racit si eu! Daca Andra mai si raceste chiar ca imi duc copilul la mama sa-l creasca pt ca se pare ca eu nu am talent...

Oricum trebuie sa ma duc sa-mi iau si masca...

 

Mai lasati-o mai moale cu incuscririle astea ca nu mai avem bani de nunti! Am glumit...

 

Acum va las pentru ca trebuie sa vizitez site-ul (reinnoit ) si sa vad ultimile noutati in meterie de "ai nostri bebelushi"

P.S. Vrem si noi tricou m+s.

 

 

 

Liliana&[copil] Andra-Maria

 

http://community.webshots.com/user/liliac1

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...