Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Despre implant mamar...


Recommended Posts

  • Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul răspuns
sunt asistenta medicala si am lucrat la clinica de chirurgie plastica din cluj "MEDESTET", poti viziona si site-ul lor www.medestet.ro, crede-ma ca am vazut o multime de operatii de acest gen. Implantul mamar, daca e facut de un specialist este extraordinar, dar binenteles trebuie tinut cont de anumite criterii, si in primul rand sa para natural, asta ii este scopul. Pot sa iti spun ca toate pacientele cu care am avut contact, imediat dupa operatie si si-au privit sanii, toate aveau pe fata un zambet nemaipomenit, am si palpat astfel de sani, si sunt f frumosi, eu personal intentionez sa imi fac, la ora actuala costa in jur de 3000 de euro, dar merita. Daca vrei mai multe informatii, pot sa ti le ofer cu placere.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

intr-adevar ca este o operatie si trebuie o perioada de refacere dupa aceea, dar operatia in sine nu dureaza mult, dintre toate operatiile care le-am vazut acolo, aceasta era una dintre cele mai "simple", acum este adevarat ca doare dupa aceea, dar intr-o luna refacerea este completa iar rezultate imbucuratoare atat ptr pacienta cat si ptr partener.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Mai fetelor, eu am sinii super mici dar nu mi-as pune implantate nici sa ma bata cineva...In primul rind nu ma dau deloc in vint dupa sini mari si apoi mi-e teama de operatii si de eventulalele efecte pe termen lung sau complicatii. Ca sa nu mai zic cit e de fain sa poti dormi pe burta sau sa faci sport fara probleme...

Asta-i parerea mea, cui ii place si nu-i e frica, sa-si puna!

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Sint o multime de riscuri la implant. Am mai postat pe tema asta si am explicat mai in amanunt riscurile.

 

Pe scurt: rupturi (daca este cu silicon poti avea simptome apropiate lupusului), encapsulare(intarirea foarte tare a cicatricelor interioare-este foarte dureros si neestetic), migrare, pierdera de senzatie (asta da "bonus" pentru partener), plus toate riscurile asociate cu o operatie: anestezie, infectii, reactii alergice, samd.

 

Daca doriti amanunte, mai vorbim.

 

Anamaria mama la Nick (6)& Alex (3)

http://mywebpage.netscape.com/Ocebine/Alex3.jpg

http://mywebpage.netscape.com/Ocebine/Nick3.jpg

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Imi inchipui ca nu-i usor sa spui, dupa ce ai avut o operatie estetica de marire de sani, ca nu merita. Nu oricine ofera informatia asta oricui, de regula cele care ajung sa faca astfel de operatii se feresc sa afle toata lumea (in general... bine-nteles ca exista si exceptii).

Am vazut si rezultate dezastruoase ale unor implanturi, vorbesc de rezultate estetice: neuniformitate, deplasarea implanturilor in jos sau in lateral, implanturi prea mari fata de dimensiunea toracelui, corpului (duce la disgratie, nu la gratie), dar aspectul asta tine si de dorintele pacientelor, nu numai de recomandarile medicilor.

 

Ideea e ca implanturile nu-s o solutie permanenta, ele necesita reinlocuirea lor o data la fiecare 10-15 ani (in functie de materialul folosit, tipul implantului etc.). Deci sora ta ar trebui sa considere si acest aspect. Plus ca exista si riscul aparitiei unor probleme pe parcursul acestei perioade.

Nu se recomanda implanturile decat dupa ce ai nascut numarul de copii pe care ti-l doresti. E de preferat sa nu mai ai sarcini dupa operatia de implanturi, banuiesc ca atat din considerente medicale, cat si din considerente estetice: la momentul implantului sanii aveau o anumita forma, marime si consistenta, iar implantul este adaptat acestor criterii. Dupa nastere (nu cred ca poate fi vorba de alaptare la implanturi), forma, consistenta si eventual marimea sanilor se pot modifica, iar estetica sanilor sa devina cu totul alta.

 

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"

[gravi] 13 sapt DNP 1 nov.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...