Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

The End?!


Recommended Posts

Ma gindeam sa va mai tin la curent cu evolutia lucrurilor…. Banuiesc ca din nou vor fi pareri “pro si contra” dar e de asteptat… S-a terminat divortul si acum ne-am mutat impreuna… Sintem la stadiul in care incercam (nu stiu care din noi mai tare!!!!!!) sa lasam ce a fost in urma… si sa ne acomodam din nou unul cu altul… De schimbat s-a schimbat, cel putin din puct de vedere comportamental… Stiu ca voi avea parte de multe comentarii de genul “o sa faca din nou asa”, “iti cladesti fericirea pe nefericirea altora”, s.a.m.d. dar nu puteam sa fiu linistita dacanu incercam o ultima data cu totul alte date ale problemei. Vom trai si vom vedea ce va fi P.S. Nu, nu cred ca oamenii se schimba.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 54
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Numai tu-l cunosti si poti sa stii daca ceea ce-ai facut este bine sau rau, eu de aici de departe nu pot decit sa-ti spun ca in viata eu am incercat sa iau decizii si sa-mi asum si riscuri in acelasi timp.Daca ti le-ai asumat este f bine, vei fi pregatita in caz de esec .E bine sa pui si raul in fata.Nu-mi mai aduc aminte de problema ta cu exactitate, dar asta nu mai conteaza acum, important e ca va veti lamuri daca sinteti facuti unul ptr. celalalt sau nu.Acum traind impreuna ii vei descoperi si defectele, ptr. ca in postura de dinainte(de prieten-sa zic asa)totul era super, nu?Eu iti doresc sa iti mearga bine si sa fii fericita, ptr. ca asta e cel mai important acum! Cu prietenie[canada]

 

simona

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Eu sunt uimita cat de repede s-a terminat divortul, avand in vedere ca e un copil la mijloc. Cu cateva saptamani in urma ne spuneai ca te-ai decis sa il lasi in urma, sa isi vada de familia lui. Pe atunci nici gand sa intenteze divort, acum deja l-a terminat. Cum asa? Stiu ca atunci cand e vorba de un minor sunt necesare cam 3 infatisari, cu pauza de cel putin 1 luna intre infatisari.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Paula, eu vreau sa-ti pun o intrebare (n-am mai citit nimic la acest subiect, dar am intuit, cred, povestea...): sa zicem ca te-ai casatori cu el, ca ati avea un copil...ai avea incredere in el ca sot, ca tata?

Val77, cum asa? De ce sa fim putin egoisti cand e vorba de fericirea noastra? Pai daca e a noastra, nu trebuie sa fim egoisti. Daca furam de la altii, da, atunci e vorba de egoism...mult egoism, nu putin.

Numai bine.

anto

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

quote:
Originally posted by antoioana

 

[. Daca furam de la altii, da, atunci e vorba de egoism...mult egoism, nu putin.

 

anto

 

 

id="quote">id="quote">

asta a facut paula, dar este alegerea ei si m/am gandit ca merita sa fie putin incurajata, chiar daca eu nu as proceda la fel ca ea

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

‘Neata!

O sa incerc sa raspund pe rind la intrebarile voastre

Casandra- divortul a avut 3 infatisari: februarie, martie, aprilie- ultima si au fost amindoi de acord. In plus procesul de incredintare a minorului poate fi separate – depinde de cum este formulata actiunea de divort. In cazul de fata a fost “cu totul” (divort si incredintare a minorului), deci practic mai ramine partajul.

Antoioana – nu se pune problema de inca un copil!!! Iti poti da seama ce ar iesi cu inca trei existententi (doi ai lui si Mara); in plus nu cred ca e o idée buna sa te apuci de facut copii la 45 de ani (ai lui) si mai cred ca sint destui cei care exista. In legatura cu casatoria nu prea stiu ce sa spun acum – cred ca e prea devreme pentru astfel de planuri, dar daca, m-as hotari sa fac acest pas, l-as face numai cind as fi sigura ca ne va fi bine impreuna si cind as avea incredere in el. Sint convinsa ca increderea si comunicarea sint foarte importante intr-o relatie.

Despre “egoism” – ce as putea spune…. Pina la urma daca nu esti un pic egoist s-ar putea sa pierzi ocazia/ sansa de a mai fi si in mod sigur se vor gasi altii pe lumea asta care sa fie mai egoisti ca tine.

Va pup, o zi buna

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Anca – mustrari de constinta pt ce?!

Nu crezi ca pt a aparea altcineva intr-o relatie, trebuie sa fie deja ceva “putred”?! Si nu crezi ca daca se intimpla asta fiecare isi are partea lui de vina?

Nu eu sint responsabila pt esecul relatiei lor, iar in plus daca ar fi fost cinstit nu as fi continuat o asemenea relatie!!!!!!!!

Cred ca am dreptul si eu la o viata normala si cu cine imi doresc, nu-i asa?!

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...