Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

gravidutzele pot merge vara cu cortul????


Recommended Posts

Salut voios! Sunt gravidutza in 22 saptamani,trebuie sa nasc la sfarsitul lui august, si in curand vine vara, daca imi iau cu mine saltea, sac de dormit, plapuma daca e nevoie...si alte treburi...sa indraznesc sa merg cu cortul?pe vale la pesti...nu la munte!!si nu mai mult de 2 nopti...ce parere aveti? A mai fost cineva cu cortul fiind gravida? Astept pareri! Pupici tuturor! Ana si puiutul din burtica
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Eu am mers o singura data cu cortul, la mare, cand eram studenta si asta se intampla acu vreo 14 ani. Asa ca nu sunt specialista in domeniu. Cred ca toata chestia este sa nu iti fie frig ca nu cumva sa racesti (eu sunt foarte friguroasa). Alte probleme nu vad daca sarcina e OK (eu de ex. am probleme cu colul).

 

Pupa Crisa, mamica burticoasa

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Salu Ana,

si eu am fost cu cortul, insarcinata fiind in luna a 6a si a fost fain, nu am patit nimic. Fireste trebuie sa fii atenta sa ai saltea calumea si saci de dormit sa nu resimti frgul noaptea in rest totul e ok, de ce nu ar fi pulstar are dreptate, sarcina nu e o boala tre sa faci aproape orice ai face in mod normal.

Te pup si sarcina si nastere usoara

Umflatzel si bb Andrei 5 luni

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Eu am fost cu cortul gravida in trei luni fiind, o luna incheiata !

Am fost prin Franta, Italia, Portugalia, ce mai mi-am facut de cap. Plus iti dai seama 17.000 KM. A fost super OK, nu am patit nimic, dar ATENTIE: am avut neopren, sac gros de dormit plus o patura groasa sub neopren. Nu am intrat la Cannes in apa[bang] decat foarte putin pentru ca era rece si apa rece creste riscul de avort, nu am topait, m-am odihnit din cand in cand in cursul lungilor plimbari etc.

Am uitat sa-ti spun, la inceput sarcina mea a fost considerata cu risc, aveam colul dechis si pierdeam si putin sange, dar cred ca totul este chestie de noroc.

Bafta si distractie placuta ! Daca ai grija nu o sa se intample nimic !!!

Melania & Anna-Luciana [flo]id="blue">

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Buna. Eu am fost cu cortul la munte,o saptamana, doua nopti am stat la Balea unde era foarte rece. Am avut grija sa ma imbrac bine, in special sa am mijlocul bine acoperit, la fel si burtica, si am avut mereu sosete groase in picioare. Am fost in ultima saptamana din august 2003 si pe 26 septembrie am nascut. Va spun ca m-am simtit foarte bine, n-am avut nimic, doar cand m-am intors acasa m-am simtit foarte obosita dar am recuperat si n-am avut probleme. Am nascut la termen o fetita sanatoasa.

 

Distractie placuta.

 

Iuliana

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

salut voios!

 

Va multumesc foarte mult pentru mesaje!Eu saptamana asta am un control de la finante la firma, si ne pureca actele din cap in coada...si de aceea nu am avut timp sa raspund pe aici, dar oricum sa stiti ca imi pare bine ca am scris acest subiect, acum pot sa merg linistita cu cortul binenteles ca echipata cu tot ce trebuie...dat fiind ca mergem pe aproape, si cu masina sa va spun...o sa-mi iau si plapuma, si toate cele...inclusiv am rezolvat de o saltea groasa.

Toate cele bune!

 

Ana si puiutul din burtica

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...