Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

lotiunile autobronzante


Recommended Posts

Hm! As vrea sa incerc si eu lotiunile autobronzante ca la plaja nu prea ajung. Nici nu imi place soarele asa de mult. Ati folosit careva dintre voi? Sunt bune de ceva? Daca da, ce recomandati? E tare urat sa porti vara fustite si sa ai picioarele albe........si cu urme dupa epilat.[xx(][help] tyaa
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 123
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Lotiunile de bronzat sunt bune daca le folosesti cu atentie.Adica pielea trebuie exfoliata si hidratata si abia apoi folosita lotiunea autobronzanta.Eu am folosit Avon,dar am luat nuanta inchis la culoare si nu mi-a iesit cum trebuie pt ca eu sunt cam alba,asa ca atunci cand a inceput sa se ia parca eram murdara.Acum folosesc Lancome care este mult mai buna,dar si mai scumpa.

Faza cea mai urata a fost ca dupa Avon ramaneam cu palmele portocalii.Cu Lancome nu se intampla asta.Insa eu cand ma dau,ma dau din cap pana in picioare.Daca tu vrei sa te dai numai pe picioare,palmele o sa fie in contact mai putin timp cu lotiunea si poate n-o sa te portocalesti.

Dar,daca te razi pe picioare...o sa razi si bronzu'[zz]

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Si pielea mea e foarte alba. De ras nu ma rad, ma epilez cu ceara.

Ma gandeam sa folosesc spray autobronzant, de la Garnier sau L`oreal, de la Avon am auzit ca nu e bun. Si am citit ca e bine sa folosesti niste manusi foarte fine cand te dai cu lotiune, cu spray-ul e mai simplu. Nu stiu ce sa incer.

Poate mai vine cineva cu idei.

Multumesc pt raspuns., bebele meu a inceput sa miste. Poate e fata si e atenta si ea la ce se discuta.Hihihi

 

tyaa

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

O prietena si-a luat de la Avon.....ce ras o mai fi fost pe mine[:D](ca nu m-am putut abtine) si plans pe ea deoarece a iesit in dungi[bang].....In mijlocul verii cand oamenii nu stiau cum sa se imbrace mai lejer....ea umbla cu maneca lunga si pantaloni lungi....Asa ca atentie la cum o aplicati.:)

bafta

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Autobronzantul de la GENMAR este bun si nu prea scump, eu il iau din piata Rosetty unde au un magazin de prezentare. Mai au tot felul de masti si creme pe baza de alge marine, colagen, scoici....mie , ca un pestisor care se respecta imi plac foarte mult....
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...