Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Endometrita dupa cezariana


Recommended Posts

Salutare Fetelor a mai facut cineva endometrita in urma unei cezariene? Cat timp a durat vindecarea? A urmat cumva un chiuretaj dupa depistare? eu am mai avut odata, si atunci stiu ca mi-au facut si chiuretaj + antibiotic Deocamdata am primit numai antibiotic Durerile sunt insuportabile, nici sa alaptez nu prea pot ca ma doare cand sta pe mine BB Corina si gaza Stephanie de 9 zile
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Corina, nu prea stiu exact daca acelasi lucru e si la mine, dar eu o sa-ti povestesc ce am patit eu si vezi tu daca se potriveste. Deci eu am avut o cezariana in urma cu aproape 4 ani. Nu am avut ciclu pana dupa un an ( alaptasem), Dar cand mi-a venit a doua oara am avut ceva dureri in zona operatiei. Oricum aveam aceste dureri chiar mult mai accentuate dupa cateva luni, de fiecare data cand eram pe ciclu. la un moment dat ma durea asa de tare ca nu pteam sa ma inchei la papuci. Am mers la doctor si mi-a spus ca am endometriosis, si ca ar trebui operat, dar eu nu am vrut ca mai voiam un copil. Intre timp am ramas insarcinata si acum voi face cezariana si cu aceasta ocazie imi scoate chistul respectiv. Ideea e ca era situat la nivelul muschilor abdominali, deci oricum nu era o operatie foarte mare.

Ei zic ca nu te afecteaza , doar ca doare.

Sper ca ti-am fost de folos.

 

 

Dana [gravi] si Andrei

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Corina imi pare tare rau pentru tine! Din cate am citit eu despre aceasta boala nu este necesar un chiuretaj ci se poate trata si doar cu antibiotice. Este o boala imflamatoare care poate presupune o infectie a endometrului sau a mucoasei uterine.

Sanatate multa iti doresc si sa auzim numai de bine!id="teal">id="Comic Sans MS">

 

http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/claudia_floarea/album?.dir=/a9af&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//f2.pg.photos.yahoo.com/ph/claudia_floarea/my_photos

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Corinaid="red">, eu am facut endometrita la vreo 3 saptamani dupa nastere (acum 2 ani si jumatate). Doctorul nu si-a explicat de la ce mi s-a tras, pentru ca am nascut natural, fara probleme si fara alte interventii. Cert este ca am facut febra (in jur de 38,5)si am avut niste dureri de toata splendoarea.

 

Nu a fost nevoie de chiuretaj, dar am primit tratament cu niste antibiotice foarte puternice (alternativa era sa ma internez cateva zile pentru tratament injectabil, si am preferat sa nu), motiv din care nu am mai putut alapta vreo 10 zile.

 

Dupa vreo 2 zile de la inceperea tratamentului au disparut si durerile , iar dupa ce am terminat , nu am mai avut nici o problema.

 

Asa ca sanatate si sper sa-ti revii repede.

 

Roxana - 12 saptamani

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...