Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

As dori o informatie


Recommended Posts

  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Iubita eu nu stiu nr de tel de la Olimp Medical dar stiu de la DIAGNOSIS unde este si dr Pop; acum nu stiu precis ce sa-ti spun dar dr Pop a avut un preinfarct si a fost plecat in stainatate nu stiu daca a inceput iar activitatea - dar poti sa suni si sa intrebi. In principiu eu cred ca nu-l gasesti dar daca vrei un alt dr bun il gasesti tot la DIAGNOSIS si-l cheama IOSUP tel: 2316741/42, 0742062834, 0723399766.

 

Mel 18 sapt

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Maria ,uite adresa si numarul de telefon:

Olimp Medical calea Serban Voda nr. 262,sector 4

telefon 3352730; 3371331

La doctorul Pop programarea este lunga ,eu am facut programare la alt doctor si in 3 zile mi-am facut eco .Te asigur ca rezultatul a fost la fel de bun .Aparatul este acelasi ,ce conteaza cine citeste rezultatul .

Succes!

Mirela si [bonjovi]Cosmin

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

[biz]buna fetelor,

as vrea sa o contrazic putin pe Mirela Anca. Este adevarat conteaza mult aparatul pe care se face o ecografie dar si de medicul care iti interpreteaza aceasta ecografie. Trebuie sa stie ce vede acolo si sa fie foarte bine pregatit profesional. Clinica Olimp se numeste acum Diagnosis si mie mi-a fost recomandat medicul Iosup pentru o ecografie morfologica. Este un tip foarte simpatic si destul de tinerel. Va pup si sa auzim numai de bine.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Dragi mamici,

Nu mai sunteti la curent cu notatile. Dr. Pop s-a mutat de la Centrul Medical Olimp cu aparat cu tot la Centrul Diagnoziz din Floreasca, in fostul sediu al Automaticii. Din pacate dr. Pop care era cel mai bun diagnostician din Romania a facut preinfarct si a plecat in Germania unde a suferit o interventie chirurgicala. Acum s-a intors dar se presupune ca nu va mai profesa iar locul lui a fost luat de dr. Iosup. Mai stiu sigur ca aparatul de la Diagnoziz este cel mai bun din tara, iar dr. Iosup a lucrat cu dr.Pop. Nr. de telefon 2316741, 2316742

 

L.Popa

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Vedeti si aici parerile sunt impartite.

Mie dr. Iosup mi-a facut nu stiu cate echo si la primul copil si la al doilea, dar intr-adevar Chitescu Rodica de la Medlife(care de altfel e si in Municipal) precum si Pop care este si la centru medical unirea sunt mult mai buni. eu ti-o recomand pe Chiteasca

Sanatate si sa-ti fie bine

cu drag andreea mamica de theo si de florin

 

http://www.community.webshots.com/user/mamicaluitheo

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...