Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Si daca EL nu vrea copii ?


Recommended Posts

Fetelor , as vrea sa stiu parerile voastre in legatura cu acest subiect . Sotul meu, bun,tandru si iubitor, are o mare hiba : NU VREA COPII!!! Dupa discutii indelungate [bang][bang][bang] n-am ajuns la nici un rezultat, fiecare o tine pe a lui.Am ajuns in pragul divortului, desi il iubesc si sunt convinsa ca si el ma iubeste .Motivul lui , pe care de altfel nu il recunoaste, pretinde alte bazaconii, este copilul din alta casatorie anterioara, fata de care se simte responsabil, si pe care nu vrea sa-l faca sa se simta abandonat "inca o data" . Ca nenorocirea sa fie intreaga , nici nu raman usor insarcinata . Sunt hotarata la "fie ce-o fi" desi in adancul sufletului sper ca pus in fata faptului implinit sa-si schimbe parerea . E o tampenie, desigur, dar altceva nu stiu ce sa fac ... Este dureros sa nu am cu cine impartasi emotiile sau sperantele , sa ma ascund in fiacare dimineata in baie ca sa-mi iau temperatura , sa-l mint cu datele de ciclu ... Fetelor , scuzati-ma daca v-am impuiat capul,[q][q][q] dar sunt tare trista .
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Deaga mea nici sotul meu nu a mai vrut copii el avand o fetita din prima casnicie dar eu nu am cedat.Am fost hotarata sa divortez daca nu vrea copii chiar daca pt mine el era si este totul.Am considerat ca atata meritam si eu de la viata sa am un suflet care sa ma iubeasca.El ar fi avut cine sa-i aduca un pahar cu apa la batranete dar eu pt ce sa muncesc o viata?Sa sfarsescintr-un azil?Una e sa nu poti si cu totul alta sa nu vrei.

Sotul meu s-a pus pe ganduri si dupa 4 ani de casnicie am nascut o fetita superba de 4 kg.Ea este o lingusitoare si el o iubeste f mult, ba mai mult intr-o zi mi-a spus ca ii pare rau ca nu am facut mai repede copil.D-zeu i-a dat un copil care-l iubeste fffmult, mult mai mult decat cealalta fetita .Suntem o familie extraordinara.

Parerea mea este sa nu te lasi.Sotul tau trebuie sa se hotarasca.Daca totusi nu cedeaza inseamna ca exista egoism din partea lui.Doar EL are dreptul la un sufletzel?tu nu?De ce?

Tine-ma la curent si nu ceda, este dreptul tau!!!

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Draga Chi, si eu am fost in aceeasi situatie, sotul meu are o fetita de 15 ani dintr-o casatorie anterioara (cand ne-am cunoscut avea 2 ani). Mi-a spus clar si raspicat de la inceput ca el si-a facut datoria fata de societate si ca nu mai vrea alti copii.

L-am lasat sa creada ce vrea, spunandu-i cateodata ca am si eu dreptul sa am un copil al meu, iar cand am ramas insarcinata am nascut si gata!

Cand i-am spus a doua oara ca vom mai avea un copil, n-a vorbit cu mine doua saptamani. Si cine crezi ca e cel mai fericit ca are doua fetite? El, bine-nteles!

Daca te iubeste, va accepta alegerea ta. Iar tu nu-ti mai face atatea probleme, cand va veni timpul, vei ramane insarcinata.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...