Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Vitamina E Forte


Recommended Posts

Fetelor ati luat vrodata vitamina E ?Eu am auzit ca este forte buna si cine a luat-o a avut numai rezultate pozitive.Asa ca am inceput sa i-au si eu. Dar de ceva timp am o usoara durere de ovare.Este normal?Cine a luat rog sa-mi spuna si mie despre aceasta vitamina.Va multumesc. anghel
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Buna

Si eu am luat vitamina E + ulei de catina 3 luni primele 10 zile, si probleleme care le aveam sau mai ameliorat - o oarecare normalitate a ciclurilor+ovarele cu o fuctionare aproape de normal.

Tratamentul a fost urmat la indicatiile Dr. care mi-a facut laparoscopia.

Ana[flo]

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Eu iau vitamina E forte, dar la indicatia medicului (cate o capsula de 100mg 10 zile timp de 3 luni). Sper sa nu mi-o iei in nume de rau, dar n-ar trebui sa iei un medicament doar pentru ca unele persoane s-au simtit bine in urma tratamentului. De fiecare data cand iau un medicament, chiar daca este prescris de medic, eu citesc si prospectul ca sa aflu ce reactii adverse pot aparea. Vitamina E forte poate duce la involutia ovarelor sau dereglari ale ciclului menstrual, iar dozele mari pot provoca dureri abdominale si diaree.

Sfatul meu e sa consulti, totusi, medicul inainte de a lua pastilutele astea pentru a nu-ti face mai mult rau decat bine. [flo]

 

[8**]Dragostea e intotdeauna gata sa ierte, sa aiba incredere, sa spere si...sa indure orice urmeaza.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Am citit prospectul si la reactii adverse nu scrie nimic Luata in cantitati mari da duce la involutia ovarelor si dereglari de menstruatie.Eu nu am luat decat 5 pastile deocamdata .Acum pot sa spun ca nu mai nici o durere de ovare. anghel
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

La indicatia medicului internist iau 1 capsula/zi vitamina E, de aproape 1 an si jumatate. La inceput m-am mirat, dar pe urma doctorul mi-a explicat ca nu imi face rau. Este un bun antioxidant si ajuta celula hepatica.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Si eu am luat Vit E o perioada indelungata, insa in urma cu mult timp. Nu imi amintesc sa fi avut dureri de ovare, Totusi, stiind ca este foarte eficienta in tratarea unor disfunctii ovariene (eu luam de exemplu in perioada in care descoperisem chisturi ovariene), este posibil sa stimuleze functionarea acestora. Insa nu cred ca poate fi vorba de efecte adverse. Rox si BB Alexandra Maria (10.02.2004)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Da, am luat si eu o perioada scurta (vreo 2 luni parca, cate 10 zile peluna). Aveam mastoza chistica, sanul drept in special ma durea ingrozitor. M-am simtit foarte bine dupa aceea! Oricum, tot la recomandarea unui medic am "servit" pastilutele!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...