Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Ca sa ne simtim bine...si frumoase


Recommended Posts

Haideti sa vorbim despre cremele pe care le avem pentru demachiat,ingrijirea pielii,despre mastile pe care le-am incercat,despre secrete pentru maini fine,piele catifelata,bai relaxante...etc.Daca aveti un secret care va face sa va simtiti bine&sa aratati bine,nu ezitati sa ni-l spuneti si noua!!!!!! miru&nana=>fetele mele frumoase
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul răspuns
La mine se intimpa ceva surprinzator.Dupa ce am dat o groaza de bani ani de zile pe crema de zi, de noapte, de ochi, demachiant, masti pentru fata,tratamente acum imi face bine cea mai iefina crema de pe piata, zic eu, si anume OLAY.La mine a dat rezultate foarte bune.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Eu folosesc ptr par samponul+balsamul de la L'Oreal ptr par vopsit sau suvite (am suvite), ptr fata - o crema de la farmacie, asta ptr ca sunt alergica la parfumul din creme (aceasta nu are parfum), ptr demachiat - de la ELMIPLANT cu musetel si cam atat. Nu vreau sa vorbesc despre parfumuri ca ....ma ia cu rau...asa de mult imi plac. Noroc ca sotul meu imi ia mereu altul si de fiecare data ma nimereste [loveyou] Andra mamica lui Matei (6.02.2004) si Andrei (18.09.1999) http://community.webshots.com/user/andruska30 Album Andrei: http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=954&cid=448
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Daca tot trebuie sa avem grija de piele, eu va spun ce fac de 2 ori pe luna, de doi ani, si are efecte extraordinare: pe pielea bine umezita cu apa calda, faceti un masaj cu malai, mai ales pe coate, maini, fund si genunchi, apoi ramaneti in cada cu ce obisnuiti sa folositi - spumant, saruri - si la final, dupa ce stergeti pielea, aplicati prin masaj ulei de masline (cantitatea o sa o stabileasca pielea, in functie de cat de bine absoarbe). Puteti adauga cateva picaturi de ulei aromat. In afara de faptul ca va tine departe de vergeturi, efectul pe piele e fantastic. Asta da piele de bebelus. In plus, vara la mare va ardeti mai greu, eu am testat doua veri si se simte. Daca aveti pielea mai grasa, e suficient o data pe luna. sa cresteti mari! :-)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Buna fetele, Eu pentru aceleasi efecte pe care le-a mentionat Raluca Gabriela folosesc lufa in baie: am un gel de dus de la Nivea pe baza de lapte si ma sapunesc bine si apoi ma frec energic cu lufa pe tot corpul, insistand in zonele care trebuie exfoliate mai bine (coate, calcaie, etc). Dupa clatire, cand corpul e inca umed, ma ung cu ulei de bebelusi Johnson. Vara ma dau cu ulei de bebelusi zilnic dupa dus - e super. Adela
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Daca tot vorbim despre a fi frumoase si a ne simtii bine, as vrea si eu sa va intreb ce as putea face ca parul meu sa miroase frumos tot timpul. Ma spal pe cap o data la 2 zile, dar mirosul samponului tine prea putin. Am inteles ca nu e bine sa te parfumezi in par, fiindca afecteaza si structura parului si culoarea vopselei. Sotul meu doarme in parul meu noaptea. El nu are probleme, pentru ca nu imi miroase capul urat, dar ma coplexez eu. As dori, nu sa nu miroase urat, fiindca nu e cazul, ci sa miroase frumos. Va multumesc![pup] ______________________________________________________________ „Dumnezeu sa te tina in palma mainii Sale, iar ingerii sa te indrume mereu.”
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

quote:
Daca tot vorbim despre a fi frumoase si a ne simtii bine, as vrea si eu sa va intreb ce as putea face ca parul meu sa miroase frumos tot timpul. Ma spal pe cap o data la 2 zile, dar mirosul samponului tine prea putin. Am inteles ca nu e bine sa te parfumezi in par, fiindca afecteaza si structura parului si culoarea vopselei. Sotul meu doarme in parul meu noaptea. El nu are probleme, pentru ca nu imi miroase capul urat, dar ma coplexez eu. As dori, nu sa nu miroase urat, fiindca nu e cazul, ci sa miroase frumos. Va multumesc!
Inca o sugestie. Cand gatesti ( daca gatesti) sau fumezi( daca fumezi)acopera-ti parul, eventual cu o casca de dush. La mine formula ca sa ma simt bine (si daca ma simt bine arat bine) este clara: o baie cu spumant (obligatoriu insotzita de lectura sau o tzigara savurata in liniste) , curatire riguroasa a tenului, indepartarea parului in exces, cremuire generala si un strop de parfum. E simplu, nu?
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...