Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Granita dintre gelozie si posesivitate


Recommended Posts

Mai fetelor voi sunteti geloase sau posesive? Daca da, cand si cum reactionati? Care e granita dintre gelozie si posesivitat? Dar sotii vostrii sunt gelosi sau posesivi? Cel mai mare pacat este acela de a nu zambi, macar odata, in fiecare zi de viata!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 52
  • Creat
  • Ultimul răspuns
[:I]Eu sunt cam posesiva cu sotul meu,poate din cauza ca-l iubesc foarte mult.Simt tot timpul nevoia de afectiune,tandrete,vreau sa stau la el in brate, sa ma sarute etc[;)]...si sunt geloasa cand acorda prea multa atentie familiei lui.Si nu stiu cum sa-mi scot idea asta din cap[mariaj], ca doar e firesc si eu tin ft mult la familia mea.Dar asa sunt eu [8)][8)] Elena_a (DPN 24oct.2004)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

quote:
Originally posted by Adela99
Cred ca sunt persoane posesive care nu sunt geloase, dar nu si invers. Si mai cred ca gelozia e cauzata de nesiguranta si neincredere. Nici eu nici partenerul meu nu suntem gelosi, dar ne "posedam" din cand in cand [:)].
uuuuuuuuuuuuuuuuuuu..................... [bis] [bis] suna bine.... [bis] da poti datalia??? ca sa fiu sigura c´am inteles bine..[:D]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

quote:
Originally posted by louisea
uuuuuuuuuuuuuuuuuuu..................... [bis] [bis] suna bine.... [bis] da poti datalia??? ca sa fiu sigura c´am inteles bine..[:D]
Detaliile nu sunt necesare ... smil-urile imi spun ca ai inteles bine[:)]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Are vreo importanta care-i granita intre cele 2? Ambele sunt 2 chestii de ocolit intr-o relatie, sunt chestii care aduc numai neplaceri, deci dupa mine... evitati-le cat mai des, nu-s lucruri la care sa reflecti prea mult sau sa filosofezi prea tare pe marginea lor. "Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic" [gravi] 16+ sapt DNP 1 nov.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

ca sa raspund si serios.... nu sunt geloasa sau posesiva din fire. am incredere in el. nu mi-a dat pana acum motive sa ma indoiesc de el. si totodata nu i-am dat nici lui motive. chiar daca s-ar ivi o imprejurare nu neaparat creata de el, care m-ar putea face geloasa m-as aptine de la crize de gelozie. e unul din lucrurile pe care celelalt partener nu-l suporta (cred..) oricum cele 2 nu cred ca in general apar sa din senin, fara nici un motiv decat la o persoana cu probleme...
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Eu spun ca este o diferenta de la cer la pamant intre gelozie si posesivitate! Gelos esti cand iubesti si ar fi imposibila dragostea fara farama de gelozie. Posesivitatea eu deja o numesc boala psihica. Cred ca cel mai bine m-as putea exprima prin exemplul vietii mele anterioare alaturi de o persoana posesiva la maxim. Nu suporta sa ma vada in dreapta fata in masina altcuiva, chiar daca era fratele sau tatal meu la volan. I se parea mereu ca altii ma privesc pe strada si parca ar fi fost vina mea, nu aveam voia sa ies, nu sa-mi gasesc un servici, nu sa-mi continui scoala, etc... Cat era el in Italia si eu in Romania avea informatori si ma suna spunandu-mi ca-mi sta bine cu costumasul ala mov, eu intr-adevar aia aveam pe mine si el de la 2000km stia. Daca s-a intamplat sa ies seara ma suna de 10, ori, asa ca 99% din timp il petreceam la telefon enervandu-ma, band si nici decum distrandu-ma. Pana nici prietenii lui nu aveau voia sa se uite la mine ca mereu i se parea, si lista continua inca cu multe... Sa nu uit sa mentionez ca eu eram inselata mereu si cine are ceva de ascuns, ala se teme ca si partenerul face la fel. Va spun sincer ca, daca dragoste fara gelozie nu exista, posesivitatea e o boala. Da, sunt geloasa pentru ca iubesc, dar nu voi fi niciodata posesiva. Acum am o relatie extraordinara bazata pe incredere reciproca. Daca sunt in tara si el aici si eventual il anunt ca ies cu fetele la distratii nici nu ma suna, chiar daca il rog spunandu-mi ca eu sunt in oras sa ma distrez ca nu mereu am ocazia sa fiu acasa la mine cu fetele, si nu sa vorbesc la telefon. Bine inteles, regulile la noi au fost puse in tema de la inceput, nu exagereaza nici unul dar increderea e reciproca. Ies cu amici, iese cu amice, iesim cu totii impreuna. Eu cred ca atunci cand un om iti pune pe tava toata increderea lui, atunci te zbati sa nu il dezamagesti! Cred ca m-am lungit cam mult, dar e un subiect care mult timp m-a ros in suflet! Asa ca e mai bine sa fii putin geloasa ca nu strica, dar nu fa proprietate personala in mod exagerat din cineva ca atunci evadeaza [fuga] Nimeni nu e perfect ! Diana .
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...