Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Intrebam, cautam - ordinea sa o pastram :):)


Recommended Posts

  • Răspunsuri 519
  • Creat
  • Ultimul răspuns
No, ca scriu prea tarziu. Aseara n-ai mancat mamaliga, nu-i asa?[cina2] Se pune apa la fiert , cu sare. Apoi in ploaie pui faina de malai si amesteci cu telul sau o lingura de lemn. Nu pui multa faina la inceput . Dupa ce incepe sa dea in clocot mai pui faina si amesteci in continuu pana obtii o consistenta potrivit de tare. Fierbi bine malaiul, poti gusta din cand in cand sa vezi daca s-a fiert malaiul, si cand simti ca-i moale , tragi pe foc mic si mai amesteci din cand in cand pana faci urmatoarele: -tai feluite mici de slaninuta sau sunca de porc afumata sau carnati afumati de porc , si ii pui intr-o craticioara si le rumenesti. -dai branza de burduf, sau telemeaua sau chiar branza de vaca pe care o sarezi potrivit, pe razatoarea mare intr-un castron. -Si-acuma faci straturi din :-cateva feliute de slaninuta rumenita -branza -un strat de mamaliga pe care o intinzi cu o lingura de smantana, -iar pui cateva feliute de slaninuta -un strat de barnza -ultimul strat de mamaliga peste care pui slaninuta ramasa si branza din belsug . Acum poti introduce 10-15 minute farfuria intr-un cuptor sa se rumeneasca sau poti sa o mananci asa. [pofta][pofta][pofta]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

quote:
Originally posted by slakje
Daca stie cineva cum se face sucul acela pentru salata de ardei coptzi va rog frumos[pup]. Sarumana. Alina.
..se asaza ardeii pe platou, curatati, se sareaza si apoi se toarna ulei si otet dupa gust Mariana & Vladutz
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Stiu o reteta pe care o recomanda Cristina Stamate intr-o revista mai demult. O fac mereu si e delicioasa. Iei o rosie mare si foarte bine coapta si o decojesti , apoi o dai pe razatoare. In sucul cu pulpa rezultat, razuiesti vreo doi trei catei de usturoi si amesteci cu mixerul condimentand cu sare dupa gust si cateva linguri de ulei de masline si o linguara de otet de mere. . Daca vrei poti pune vegeta dar inainte de a pune uleiul , ca sa se dizolve. Apoi asezi ardeii copti si curatati de coaja intr-un bol si acoperi totul cu sosul rezultat. Dai la rece[pofta][pofta]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...