Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Intrebam, cautam - ordinea sa o pastram :):)


Recommended Posts

buna sant ametita cat am cautat prajitura aceasta,am gasit ceva pana la urma(cu ajutorul unei prietene)dar nu este la fel,am gasit si NEGRESA dar parca nu este aia care am facuto, acum nu mai stiu unde sa o caut,de doua zile o caut intruna.POate cineva ma poate ajuta Incerc sa-mi storc creierii sa-mi amintesc unde am vazuto dar nu reusesc,oare sa fi fost la un subiect:dulciurii din copilarie??? va rog sa ma ajutati rodicaosoian
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 519
  • Creat
  • Ultimul răspuns
Crini ce peste ai ? ca ma uit prin carti sa va ce ai putea sa faci din el si iti scriu. Ai putea sa faci multe lucruri. paste cu sos de peste : il pui taiat mai micut in tigaia cu un strop de ulei, il calesti un pic , cu un catel de usturoi fara sa-l cureti doar strivit un pic, suc de rosii, si un pic de apa ... lasi sa fiarba sosul la foc micut, la sfirsit cind pestele e gata - e vorba de 10-15 min maxim - scoti usturoiul si il arunci, adaugi piper macinat, sare, patrunjel verde taiat si amesteci totul cu pastele fierte si scurse . Asta mi-a venit acum in minte . Daca vrei pt felul 2 il tai felii ( depinde cit e de mare ) , il prajesti un pic in un strop de ulei,cu un catel de usturoi linga , cind e un pic calit adaugi un pahar de vin alb, astepti sa se evapore alcoolul, adaugi suc de rosii si il lasi pe foc mic nu fparte mult ca pestele se coace repede, cidn e gata adaugi sare, piper si patrunjel tocat . Mai poti sa-l faci pe gratar. Poti sa faci si chiftelute din peste daca nu are oase . Am mai gasit si macrou marinat ( asta daca e macrou hahah ) pe reclamaaaaaa http://www.reclamaaaaaa/forum/viewtopic.php?t=7297 uite si aici niste retete daca ai timp sa dai un ochi : http://www.prezzemoloefinocchio.it/modules/wfsection/index.php?category=25 numai pesti si alte alea ... uite inca una tot cu pesti ... http://www.cucinainternazionale.com/pesci.htm Cristina "Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

E greu sa ii scoti toate oasele. Primul pas e sa ii scoti sira spinarii , apoi sa incerci sa scoti fileul cu un cutit subtire si ascutit . Cel mai sigur e sa nu cumperi pesti pe care nu ii cunosti, alege din cei care au oase mai putine. Macroul sa stii ca are sira spinarii si ceva oase cam toate mari, adica le vezi. Apoi mai e si pastravul- din cite imi aduc eu aminte nu avea oase prea multe . Pestii mari: tonul, spada . Pesti mici : sardinele, acciuga se curata usor, le rupi capul si apoi cu degetul smulgi cu tot cu sira spinarii. E cam scirbos ca te murdaresti dar ramine curat si fara oase. Apoi mai sunt si fileuri gata congelate- alea sunt fara oase . Cam asta cu pestii .. Cristina "Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...
Placinta cu dovleac Ptr foaie ai nevoie de : 1 pachet margarina ,12,15 linguri apa fierbinte si 2,5 cani de faina ,cani mari de lapte . Ptr umplutura ai nevoie de 1 kg dovleac, zahar dupa gust ,200 gr de miez de nuca ,1 lingura margarina si facultativ ,1 ,2 linguri de cacao.Nucile se pun maruntite dupa ce ai calit dovleacul. Aluatul il imparti in doua din care faci 2 foi .Intinzi prima foaie ,o asezi direct in tava de aragaz unsa ,pui cu grija dovleacul calit si asezi a doua foaie pe care o intepi cu furculita.Dai tava la cuptor la foc potrivit si cand e gata lasi sa se raceasca in tava.O pudrezi cu zahar pudra sau zahar vanilat.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...