Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Intrebam, cautam - ordinea sa o pastram :):)


Recommended Posts

Am mai postat reteta la subiectul 'retete rapide'. Uite cum o fac eu: Se caleste in ulei de masline o ceapa rosie taiata marunt si 2 catei de usturoi zdrobiti pana devin aurii. Se adauga 500g cane de vita tocata si se caleste circa 5 minute. Se adauga o cutie de rosii in conserva taiate marunt, o cutie de fasole mexicane, 2 ardei grasi taiati marunt, 2 ardei iuti tocati, o rosie mare proaspata, tocata, sare, piper. La toate astea se adauga un cub de delicat de vacuta dizolvat in 300ml apa fierbinte si se lasa sa fiarba jumatate de ora. Se serveste cu orez. Pofta mare!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 519
  • Creat
  • Ultimul răspuns
Azi gatesc chilli con carne. Pentru cei interesati am sa scriu reteta: Se caleste in ulei de masline o ceapa rosie taiata marunt si 2 catei de usturoi zdrobiti pana devin aurii. Se adauga 500g cane de vita tocata si se caleste circa 5 minute. Se adauga o cutie de rosii in conserva taiate marunt, o cutie de fasole mexicane, 2 ardei grasi taiati marunt, 2 ardei iuti tocati, o rosie mare proaspata, tocata, sare, piper. La toate astea se adauga un cub de delicat de vacuta dizolvat in 300ml apa fierbinte si se lasa sa fiarba jumatate de ora. Se serveste cu orez. Pofta mare!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Retete de preparat peste prospat? Multumesc! Alexandra [url="http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868"]La 1 anisor e diabetic insulinodependent si are mare nevoie de noi![/url] "Secretul fericirii este sa faci numai ceea ce te pasioneaza" Gabriel Garcia Marquez
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Enn, ma bucur ca ti-a placut reteta. Eu gatesc pestele proaspat la cuptor, cu ulei de masline, putin oregano, sare, piper, rozmarin si cativa catei de usturoisi lamaie daca-ti place. Nu are nevoie de mai mult de 20-30 min. Si il servesc cu orez sau cu cartofi natur. Foarte simplu. Ceva deosebit nu stiu.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Eu le fac asa: - amestec 500g carne tocata mixta ( porc si vita, dar poate fi numai vita) cu un cartof dat prin razatoarea mica si scurs bine,un colt de paine uscata muiata in prealabil in apa calduta ,si scursa, on ou, usturoi pisat, sare, piper. - eu nu pun ceapa in compozitie ca nu-mi place, dar se poate pune - se fac bilute ( sau forma dorita ) si se prajesc in ulei pana devin brune ( de preferat la foc potrivit caci altfel se ard pe afara iar mijlocul ramane crud) Eu sunt din Moldova[il] Pofta mare!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...