Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Intrebam, cautam - ordinea sa o pastram :):)


Recommended Posts

[vrajitor] o reteta pentru broccoli buchetelele de broccoli, spalate si reduse la o dimensiune potrivita, se oparesc timp de trei minute (nu mai mult ca se inmoaie absolut dizgratios)in apa clocotita in care am pus si putina sare. dupa trei minute stingem focul si strecuram. se consuma repejor, nu e la fel de gustos rece, langa o friptura, nu inainte de a stropi buchetelele de broccoli (atentie!) cu un amestec de usturoi pisat, o cescuta de ulei (preferabil de masline, dar merge si cel de floarea-soarelui), sare si zeama de la o jumatate de lamaie. e bine sa avem acest amestec pregatit din timp. nu va zgarciti la usturoi.[bere]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 519
  • Creat
  • Ultimul răspuns
[flo] pentru Iris si Dyadya parjoalele sunt putin mai "elaborate" decat chiftelutele. jumatate din cantitatea de carne se caleste putin, impreuna cu ceapa. dupa pregatirea compozitiei (cu ingredientele cunoscute:sare, piper, verdeata, putin cartof ras pe razatoarea fina si scurs bine, sau miez de paine inmuiat in lapte, de ce nu si putin delikat, oua, usturoi si, eventual putin cimbru), parjoalele se dau prin faina (nimic nou!) si apoi prin ou!! de regula sunt ceva mai mari decat chiftelutele si, neaparat, plate.se prajesc foarte repede pentru ca jumatate din carne e deja calita. mie imi place sa pun in compozitie si un albus batut spuma. e extraordinar ce fac albusurile astea in foarte multe preparate...devin mai pufoase, mai aspectoase. pofta buna![berica]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

stie cineva sau este pe undeva postata reteta unei prajituri care nu stiu cum se numeste, insa am sa v-o descriu: intre foi de napolitana se aseaza un blat care are incorporat in el bucatele de rahat, stafide, nuca. blatul se lipeste de foile de napolitana cu o crema cred. este tare aspectuoasa si ce sa mai vorbim de gust..daca ma puteti ajuta, va multumesc anticipat! Gratiela, [mamica] Mariucai [zana] si a lui Stefanut [baietel] [url="http://www.babiesonline.com/babies/m/mariaalexandra"]Pagina Mariei[/url] [url="http://pg.photos.yahoo.com/ph/gratiela_ion/my_photos"]Pozici noi[/url] "Dragostea este indelung rabdatoare; dragostea este binevoitoare; dragostea nu vrajmaseste, nu se lauda, nu se trufeste." I Corinteni, 13
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

cine ma poate ajuta si pe mine cu o reteta de macaroane cu nuca? imi amintesc ca odata a puso cineva aici,erau macaoroane fierte si puneai nuca si zahar si le caleai putin?ceva de genul acesta de o luna vreau sa fac si nu stiu cum va rog frumos sa imi dati si mie reteta rodicaosoian
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Buna fetelor! Am si eu o intrebare: Stie cineva cum se face inghetata cu mascorpone? Unde gasesc acest subiect? Va intreb asta pentru ca pe cutia de mascarpone scrie " pentru prajituri si inghetate"! eu nu o folosesc decit pentru Tiramisu! Multumesc, Vali
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

x VALI64- o reteta de la TV italiana: 1 galbenus 1 lingura de zahar 20 gr ciocolata neagra ( de menaj) 20 gr migdale fara coaja si prajite ( sau nuci , alune.. ) 100 gr mascaropone 1 paharel ( ca ala de tuica ) de rom Bati pina devine o crema moale si spumoasa un galbenus de ou si o lingura de zahar; adaugi, amestecind mereu, un paharel de rom ( sau citeva picaturi de esenta), ciocolata si migdalele taiate marunt. Incorporezi la sfirsit mascarponele si amesteci bine. Pui la congelator pt minim 2 ore. x Rodicaosoian eu imi amintesc din copilrie ( deci demult rau de tot [:D]).. Ca mama fierbea macaroane, le scurgea si in tigaie punea putin unt/ulei si pesmet sa se prajeasca ( atentie ca se arde f reoede.. )mai la urma cind era pesmetul usor prajit adauga zahar si nuci prajite si date prin masina de tocat ( era una speciala .. sau daca nu pisate in piulita cea mare de la strabunica ). Cind era gata ( tot jongla cu tigaia aia cind pe foc cind pe linga foc .. ca sa nu se arda continutul ) stingea focul si adauga macaroanele scurse si le amesteca bine .. Cristina "Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Strumfi, uite aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77103&whichpage=2 reteta prajiturii cu foi de napolitane, pe care o cautai. Dana[mamica] lui Tudor(25.09.2003) si Mara (28.06.2005) http://community.webshots.com/user/daneza13
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...