Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Intrebam, cautam - ordinea sa o pastram :):)


Recommended Posts

[:I]scuze nu a aparut si reteta. uite aici cantitatile 2 cani de zahar se arde pe foc intr-o cratita groasa, dupa ce s-au arse de adauga o cana de nuci tocate marunt si se amesteca bne. cand e aproape gata se adauga 1/2 pachet de unt sau margarina si un galbenus de ou si se continua amestecatul pana cand se omogenizeaza. se intinde cu lingura de lemn peste foi. ai grija sa fie calda compozitia ca altfel se lipeste si nu o mai deslipesti de pe lingura.[pofta][pofta][pofta] [pup]si ai grija de tine mirela
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 519
  • Creat
  • Ultimul răspuns
Danielutz, uite reteta de tiramisu: TIRAMISU Ingrediente: - 500g de piscoturi intregi - 6 lingurite de cafea ness granule - 1 cana de apa calduta - 1/2 cana de lichior de cafea sau esenta de rom - 4 oua, separate - 2x250g branza crema Philadelphia - 1/2 cana de smantana cremoasa, putin sarata (poate fi de casa) sau frisca nebatuta - 1/2 cana de zahar pudra Metoda: 1. Intr-o farfurie adanca se combina cafeaua, apa si lichiorul. 2. Intr-un bol se bat ouale cu mixerul, pana se intaresc. Separat, se bate crema Philadelphia vreo 2 minute sau pana e moale si cremoasa. Se adauga galbenusurile, smantana si zaharul si se continua amestecarea pana se incorporeaza. Se toarna albusurile usor prin crema obtinuta. 3. Se inmoaie usor, pe rand, jumatate din piscoturi, unul o data, pe ambele parti in mixtura de cafea si se pun intr-o tava de 25x30 cm. (Piscoturile sa se imbibe cu cafea pe ambele parti, insa sa nu se inmoaie si sa se rupa.) (Daca vi se termina mixtura de cafea, mai faceti inca o tura, in functie de cate piscoturi mai aveti de inmuiat.) Se intinde peste ele jumatate din crema de branza. Se repeta cu piscoturile ramase terminand cu crema de branza. Se obtine asa: 1 strat de piscoturi, un strat de branza, un strat de piscoturi, un strat de branza. Se da la rece (camara sau frigider). Se serveste pe farfurii de desert. Inainte de a se servi se pudreaza cu cocoa sau ciocolata rasa. la mine o vezi in poza de la "prajituri" mai am de adaugat: Pui frisca Hopla si nu smantana, se intareste frumos si crema nu se lasa. poti pune si 1 pachet de intaritor frisca. [url="http://pg.photos.yahoo.com/ph/szamcsekv/album?.dir=5d98re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/szamcsekv/my_photos"]PRAJITURI[/url][pofta]
[url="http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=215594730&security=hlNDdE"]Veronica[/url] si bebe [url="http://photos.yahoo.com/ph//my_photos"]Stefan Peter [/url](07.11.2005) [url="http://pg.photos.yahoo.com/ph/szamcsekv/album?.dir=/385ere2&urlhint=actn,ren%3as,10%3af,0"]Poze la 8 luni[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Danielutz, uite reteta de tiramisu: TIRAMISU Ingrediente: - 500g de piscoturi intregi - 6 lingurite de cafea ness granule - 1 cana de apa calduta - 1/2 cana de lichior de cafea sau esenta de rom - 4 oua, separate - 2x250g branza crema Philadelphia - 1/2 cana de smantana cremoasa, putin sarata (poate fi de casa) sau frisca nebatuta - 1/2 cana de zahar pudra Metoda: 1. Intr-o farfurie adanca se combina cafeaua, apa si lichiorul. 2. Intr-un bol se bat ouale cu mixerul, pana se intaresc. Separat, se bate crema Philadelphia vreo 2 minute sau pana e moale si cremoasa. Se adauga galbenusurile, smantana si zaharul si se continua amestecarea pana se incorporeaza. Se toarna albusurile usor prin crema obtinuta. 3. Se inmoaie usor, pe rand, jumatate din piscoturi, unul o data, pe ambele parti in mixtura de cafea si se pun intr-o tava de 25x30 cm. (Piscoturile sa se imbibe cu cafea pe ambele parti, insa sa nu se inmoaie si sa se rupa.) (Daca vi se termina mixtura de cafea, mai faceti inca o tura, in functie de cate piscoturi mai aveti de inmuiat.) Se intinde peste ele jumatate din crema de branza. Se repeta cu piscoturile ramase terminand cu crema de branza. Se obtine asa: 1 strat de piscoturi, un strat de branza, un strat de piscoturi, un strat de branza. Se da la rece (camara sau frigider). Se serveste pe farfurii de desert. Inainte de a se servi se pudreaza cu cocoa sau ciocolata rasa. la mine o vezi in poza de la "prajituri" mai am de adaugat: Pui frisca Hopla si nu smantana, se intareste frumos si crema nu se lasa. poti pune si 1 pachet de intaritor frisca. [url="http://pg.photos.yahoo.com/ph/szamcsekv/album?.dir=5d98re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/szamcsekv/my_photos"]PRAJITURI[/url][pofta]
[url="http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=215594730&security=hlNDdE"]Veronica[/url] si bebe [url="http://photos.yahoo.com/ph//my_photos"]Stefan Peter [/url](07.11.2005) [url="http://pg.photos.yahoo.com/ph/szamcsekv/album?.dir=/385ere2&urlhint=actn,ren%3as,10%3af,0"]Poze la 8 luni[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

draga mirela - supa de rosii cu bulion de casa + un pic de taitei sfaramati tot de casa. - supa de legume, adica in zeama, in care pui asa cat iei intre 3 degete gris Spune-mi mai exact ce????
[hia]dragele mele mamici va rog sa-mi mai spuneti si mie niste retete de [bibe]de 7 luni. nu-mi mai vine nici o idee si monica s-a cam saturat de aceleasi supici. please, help!!![pup][recevere] mirela [/quote] [url="http://pg.photos.yahoo.com/ph/szamcsekv/album?.dir=5d98re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/szamcsekv/my_photos"]PRAJITURI[/url][pofta]
[url="http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=215594730&security=hlNDdE"]Veronica[/url] si bebe [url="http://photos.yahoo.com/ph//my_photos"]Stefan Peter [/url](07.11.2005) [url="http://pg.photos.yahoo.com/ph/szamcsekv/album?.dir=/385ere2&urlhint=actn,ren%3as,10%3af,0"]Poze la 8 luni[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

multumesc hildegard pentru reteta. chiar ma intrebam daca pot sa-i dau monicai[copil] taitei de casa, mai ales ca sunt facuti cu ou (inclisiv albus), dar am vazut si intr-o carte despre copii ca nu-i nici o nenorocire, doar daca bb suporta si nu face alergie. am sa incerc merci! mirela
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Mirela,Mierea de albine pana la 1 an nu e voie! Se poate face boala....acum nu-mi vine, dar revin sa zic de care[:D] [url="http://pg.photos.yahoo.com/ph/szamcsekv/album?.dir=5d98re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/szamcsekv/my_photos"]PRAJITURI[/url][pofta]
[url="http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=215594730&security=hlNDdE"]Veronica[/url] si bebe [url="http://photos.yahoo.com/ph//my_photos"]Stefan Peter [/url](07.11.2005) [url="http://pg.photos.yahoo.com/ph/szamcsekv/album?.dir=/385ere2&urlhint=actn,ren%3as,10%3af,0"]Poze la 8 luni[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Mirela, boala se cheama BOTULISM [url="http://pg.photos.yahoo.com/ph/szamcsekv/album?.dir=5d98re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/szamcsekv/my_photos"]PRAJITURI[/url][pofta]
[url="http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=215594730&security=hlNDdE"]Veronica[/url] si bebe [url="http://photos.yahoo.com/ph//my_photos"]Stefan Peter [/url](07.11.2005) [url="http://pg.photos.yahoo.com/ph/szamcsekv/album?.dir=/385ere2&urlhint=actn,ren%3as,10%3af,0"]Poze la 8 luni[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...