Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Intrebam, cautam - ordinea sa o pastram :):)


Recommended Posts

[hia][flo]asta stiam si eu de botulism. oricum merci ca mi-ai confirmat ceea ce stiam deja. oricum, cati doctori, atatea pareri, la fel cu cate bordeie atatea obiceie![pup] cat despre prajiturile tale, imi vine sa mor! [pofta]de unde stii atatea? esti o adevarata carte de bucate![recevere] mirela
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...
  • Răspunsuri 519
  • Creat
  • Ultimul răspuns
Vreau si eu o reteta de placinta cu pranza.....dar,am o problema[:D],am tot vazut eu aici prajituri,placinte...nuuuu,eu vreau una mai speciala,daca stie cineva...incerc sa explic cum era,mi-o aduc aminte din copilarie,o facea bunica mea(unguroaica fiind),si toanta de mine nu am notat-o,ca deh,pe atunci nu-mi trebuiau prajituri[alcool]...deci era un aluat si se punea branza de vaci dar cu smantana,si iesea moale de la cuptor,hmmmmm[pofta],nu coca ,branza...offf,nu stiu daca m-ati inteles?![:I]..era buna si calda si cand se racea era si mai buna,se intarea branza aia...aia stiu ca era cu ou si smantana amestecata,dar nu mai stiu nimic altceva...sigur era o coca mai deosebita,nici prea groasa dar nici de aia subtire?![:0]....si parca branza nu era chiar peste tot...stie oare cineva ce vreau eu? Hai ca m-am aberat fetelor,ma scuzati,dar tare pofta imi e...am tot incercat de ani de zile sa fac rost de reteta,nici mama nu stie si nici nu a mai gasit-o prin casa...cred ca s-a facut curat dupa moartea bunicei mele si am pierdut-o[q] [pup] la toata lumea! Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

eu am facut o astfel de placinta la Paste, in loc de pasca: ingrediente: 1kg branza de vaci 500 g zahar pudra + 1 plic zahar vanilat 1 plic budinca de vanilie esente (de rom sau vanilie) 100 g stafide 7 oua branza se pune intr-un bol si se amesteca bine cu zaharul, pana se topeste (evident cu mixerul) se adauga apoi cate un galbenus de ou si se amesteca in continuare la final de adauga albusurile batute spuma cand totul este amestecat se adauga si plicul de budinca si, esenta si stafidele (stafidele se pun putin la inmuiat in apa cu putin zahar) se mai amesteca un pic, pana se incorporeaza in totul in branza. se toarna compozitia intr-o tava unsa si tapetata si se da la cuptor la foc potrivit cam 1 ora (cuptorul sa fie incins inainte). placinta este gata cand capata o culoare maroniu-roscata pe deasupra)[papica] mirela
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

MIRELA multumesc de reteta[pup]!...dar eu nu asta cautam[V]...aia e ceva cu o coca(asta nu stiu eu cum sa fac) si deasupra se punea compozitia de branza,smantana,oua si zahar...uffffffff...mai caut. Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Fetelor, era pe aici postata mai de multisor o crema de "Maresal" dar nu o gasesc....[bang] si as avea nevoie de ea...ma puteti ajuta? [alcool]Joker...mama de ied zapacit http://pg.photos.yahoo.com/ph/aniela.marin/my_photos
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

buna fetelor,va rog frumos ajutati-ma sa gasesc retetele de CIORBA DE BURTA ca in index n-am dat de ele.Acum vreun an...sau poate 2 a dat cineva o reteta superba dar din pacate nu mai stiu unde am pus-o si abia acum am mai facut rost de burta si e deja in castron la dezghetaaaaat[bang][bang] pliiiiiiiz help!!!!!! Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

CIORBA DE BURTA Burta se pune la fiert in kukta 1,5 ore impreuna cu un os de vita cu maduva spart sa dea gust si cu o ceapa intreaga,morcov,piper boabe si dafin. .binenteles ca se curata bine cu cutitul si se freaca cu sare si malai.separat dai pe razatoarea mica 2-3 morcovi pe care ii calesti in ulei mai mult5-6 linguri, pana se face portocaliu.dupa ce se incalszeste poti sa adaugi si ujn pic de apa.burta se taie fideluta iar rasolul daca are carne se taie fasii mici.se pun iar la fiert impreuna cu morcovul prajit cam 15 min in cratita mare .intr-un castron bati 2-5 oua ,in fct. de cantitate cu iaurt sau smantana .iei cate un polonic cu zeama si adaugi cate putin sa nu se taie.ai grija sa nu dai in clocot.intr-o cescuta pisezi usturoi si adaugi otet.acresti ciorba cand mamanci in farfurie ca sa nu se strice.merge si ardei iute. sotul meu zice ca asta-i singura mancare care-i buna la soacra-sa. Poze:http://pg.photos.yahoo.com/ph/ciotica/my_photos LAURA SI GEORGE STEFAN 22.04.2005
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...