Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Intrebam, cautam - ordinea sa o pastram :):)


Recommended Posts

  • Răspunsuri 519
  • Creat
  • Ultimul răspuns
Buna Mari! Gogosi: Faina 1kg, drojdie 50g (gist-in olandeza) lapte 250 ml, 3 oua, zahar 150 g, sare, ulei 280 g, zahar pudra 100g. Dizolvi drojdia in putzin lapte caldutz.Adaugi putzina faina si putzin zahar si lasi sa dospeasca.Acoperi cu un stergator de vase.Cand a crescut adaugi ouale, restul de lapte, faina, zahar si sare, framantzi bine si lasi din nou la crescut.Cand e gata crescut aluatul: Faci gogosile din aluat pe care le prajesti in ulei, le scotzi si le pudrezi cu zahar! Este ce cautai? Sper ca da! Pofta buna si spor la facut gogosi!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Draga Ayumi eu fac mazarea in felul urmator: Mazarea o fierbi bine dar tu mai potzi cumpara si direct fiarta in borcan in Japan. Daca o fierbi tu, sau daca o cumperi direct fiarta tot una e, doar iti ia mai putzin timp daca cumperi la borcan caci mazarea fierbe greu. O ceapa taita marunt o calesti usor in putzin ulei, pui mazarea fiarta cu putzina apa din apa in care a fiert sau cu apa ei din borcan daca o cumperi la borcan peste ceapa calita putzin, pui un kub knorr sau o linguritza de vegeta sau ce ai tu acolo in Japan ,o linguritza de sos de rosii, lasi la fiert la foc mic si cand crezi ca e ceapa fiarta(nu trebuie lasat mult) daca e prea moale sosul faci un maglavais din o lingura mare de faina + putzina apa o mesteci bine inainte si o torni peste mazare cand incepe sa se ingroase mesteci incontinuu cu lingura de lemn sa nu se faca cocoloase. La sfarsit pui marar daca ai, ii da un gust bun, daca nu ai nu e nimic. Gata!Sper sa-tzi iasa buna! Alina.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

quote:
Originally posted by slakje
Draga Ayumi eu fac mazarea in felul urmator: Mazarea o fierbi bine dar tu mai potzi cumpara si direct fiarta in borcan in Japan. Daca o fierbi tu, sau daca o cumperi direct fiarta tot una e, doar iti ia mai putzin timp daca cumperi la borcan caci mazarea fierbe greu. O ceapa taita marunt o calesti usor in putzin ulei, pui mazarea fiarta cu putzina apa din apa in care a fiert sau cu apa ei din borcan daca o cumperi la borcan peste ceapa calita putzin, pui un kub knorr sau o linguritza de vegeta sau ce ai tu acolo in Japan ,o linguritza de sos de rosii, lasi la fiert la foc mic si cand crezi ca e ceapa fiarta(nu trebuie lasat mult) daca e prea moale sosul faci un maglavais din o lingura mare de faina + putzina apa o mesteci bine inainte si o torni peste mazare cand incepe sa se ingroase mesteci incontinuu cu lingura de lemn sa nu se faca cocoloase. La sfarsit pui marar daca ai, ii da un gust bun, daca nu ai nu e nimic. Gata!Sper sa-tzi iasa buna! Alina.
Alina,[flo].Ayumi, si eu fac la fel mazarea numai ca in loc de sos de rosii (nu pot sa maninc rosii) pun o lingura de faina si putina smintina si marar tocat...iese albicioasa si la gust o minune. Pofta buna!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...