Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Intrebam, cautam - ordinea sa o pastram :):)


Recommended Posts

Micasera,eu cind eram in tara mincam surimi foarte des.Luam pachetelele,puneam intii apa la fiert,si cind dadea in fiert ii bagam in apa[cu tot cu folia de plastic care ii imbraca]si ii lasam cam un minut.Ii scoteam si dezlipeam folia de plastic[care se scoate f.usor] si ii serveam cu mayoneza.Daca nu ma insel scrie si pe pachet! Mai merg si in salata daca iti place gustul! picasso ,mamica de pui zapacit
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 weeks later...
  • Răspunsuri 519
  • Creat
  • Ultimul răspuns
Ingrediente: 1 ou 80-100 g faina (depinde de marimea oului) Faina se pune o data si jumatate cat greutatea oului. Pentru 2 litri de supa sunt necesari 100g taitei ca supa sa fie mai deasa, si 80g, ca supa sa fie mai putin deasa. Taiteii de casa se fierb direct in supa; cand aceasta clocoteste, se adauga in forma de ploaie amestecand mereu cu lingura sau cu polonicul, ca sa nu se lipeasca intre ei, pana cand supa incepe din nou sa fiarba in clocot. Acestia nu au faina pe ei, astfel ca nu vor ingrosa supa. Se fierb circa 10 minute; daca stau 15 minute in supa, dupa ce aceasta s-a luat de pe foc, isi vor dubla volumul.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Help! Vreau si eu sa incerc sa fac tort Diplomat cu toate ca sunt antitalent; Dar am o nedumerire ... ce fel de gelatina folositi voi? Am vazut ceva ce se numeste TORT GELEE ... si alt pliculet care m-a speriat fiindca avea pe dansul imagini cu alt fel de preparate, nu prajituri. Deci ... e buna gelatina aceea chiar daca are desenata o reteta cu legume (cred, nu mai tin minte exact)? Sau trebuie sa scrie gelatina pentru prajituri? Cel mai mare bine pe care il poate face un tata copiilor sai este sa o iubeasca pe mama lor!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...
quote:
Originally posted by lacrabaciu
Help! Vreau si eu sa incerc sa fac tort Diplomat cu toate ca sunt antitalent; Dar am o nedumerire ... ce fel de gelatina folositi voi? Am vazut ceva ce se numeste TORT GELEE ... si alt pliculet care m-a speriat fiindca avea pe dansul imagini cu alt fel de preparate, nu prajituri. Deci ... e buna gelatina aceea chiar daca are desenata o reteta cu legume (cred, nu mai tin minte exact)? Sau trebuie sa scrie gelatina pentru prajituri? Cel mai mare bine pe care il poate face un tata copiilor sai este sa o iubeasca pe mama lor!
iti trebuie gelatina nu tort gelee care e glazura aceea transparenta care se pune pe fructe pentru a arata frumos tarta. plicurile de gelatina au 20g sau poti lua foi de gelatina de la Ruf. Roxana
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Stie cineva cum pot (daca pot) congela dovlecel pentru iarna? Mi-e teama sa nu se inmoaie cand il scot din congelator, la iarna, si sa muncesc degeaba acum. Daca stie cineva, rog sa-mi dea si mie reteta! Rebiana, mami fericita de [copil] Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30) [url="http://www.totsites.com/tot/deiutz"][hia]Eu sunt Luca-Andrei![/url] [url="http://community.webshots.com/user/Rebiana27"]Poze[/url], [url="http://b1.lilypie.com/mKbdm7.png"]Varsta lui Luca[/url] Rebiana poate insemna [url="http://blog.panorama.it/mondo/2007/06/06/rebiana-la-nuova-formula-magica-della-coca-cola/"]asta[/url] dar si [url="http://abovinc.com/stuart_black/rebiana.html"]asta[/url] sau chiar [url="http://www.bicoshops.de/ShopsAngebote.asp?frmPageNo=15&frmListSize=10&f_IDTyp=5&f_Typ=Trekking-/Tourenbike&frmIDLink=&frmMarke=&frmIDKGS=&frmKGSName="]asta[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Rebiana eu am congelat dovlecel, e drept nu pt iarna ci cind avam mai mult si nu il foloseam de teama sa nu se strice. Deci eu ii spalam, taiam capetele si atit .. eu nu ii rad caci imi plac asa dc tie iti placesa razi coaja poti sa o faci. Ai mei nu aveau nici simburi, dc ai tai au simburei ii scoti si ii arunci. Apoi ei i-am taiat cuburi cam de 2 cm / 2 cm ca sa zic asa o masura i-am pus sa se usuce pe servet de pinza .. si cind erau uscati bine i-am pus in pungi de plastic sau cutii de plastic portionati cit as fii avut nevoie sa scot pt o ciorba sau pt un ghiveci .... Se tineau ff bine ... ii puneam in mincare direct congelati, dc ii decongelezi risti sa se inmoaie dar asa ramin intregi ... sunt ca proaspeti..
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

unde gasesc ceva retete pt prajituri cu miere? Sanatate si numai bine [flo]
Nicole mami lui [url="http://www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/"]Julian[/url]
[url="http://community.webshots.com/user/gabbrieela"][foto][/url] [url="http://www.freewebs.com/gabbriela_nicole/"]
scaune de masina pt copii
[/url]
[url="http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=87539"]Atelierul Piticilor[/url]
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...