Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Va rog dati-va cu parerea......


Recommended Posts

Am fost Sambata seara la o petrecere, si mi-am dat putin mai mult parfum ca de obicei in spatele urechii, parfum care il folosesc mai rar, dar l-am mai folosit. Si ieri mi-a aparut o iritatie exact in acele locuri din spatele urechilor si continua spre gat sub maxilar. Iritatia este sub forma unor fff mici borbonele, care ma mananca si au aspect putin rosiatic. Cu ce sa ma dau sau ce credeti ca este? Nu stiu inca daca sunt sau nu insarcinata, ca asta incerc si astept si nu prea vreau sa folosesc nimic ce ar putea dauna. Multumesc mult!!![pup] Cel mai mare pacat este acela de a nu zambi, macar odata, in fiecare zi de viata!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul răspuns
Multam mult fetele, tare saritoare mai sunteti!!![flo] O sa mai astept totusi putin fara sa ma scarpin si fara sa ma dau cu nimic si apoi poate osa merg la medic. Si eu cred ca e de la parfum+transpiratie, avand in vedere ca am si dansat muuuult[:-)))]!!! Cel mai mare pacat este acela de a nu zambi, macar odata, in fiecare zi de viata!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Eu nu sunt de parere sa iei ceva din "auzite". Eu aveam de la bunica mea o crema pentru eczeme mai demult (nu mai stiu cum se numea) si cand imi aparea ceva, ma dadeam cu ea...dara sa consult un doctor. Si intr-un timp am avut una care nu imi mai trecea si am fost la dermatolog in UK, care m-a boscorodit ca folosesc o alifie care nici nu e a mea (era a bunicii), nu mi-a recomandat-o nimeni, si o folosesc si fara sfatul doctorului. Asa ca du=te la un dermatolog. Sinzi
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

ciao ,ma bag si eu cu un sfat.nu spala zona cu sapun normal.singurul permis este cel de la clinique.daca nu il ai ,nu i e nimic.dar spalate cu ceai de musetel si usuca cu un prosopel moale prin tamponare.lasa l sa se airiseasca.cred ca s a facut de la caldura si praf.si nu te spala pe cap o zi doua.samponul poate sa irrita.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

sunt de acord cu cele care ti-au recomandat o vizita pe la dermatolog nu prea este bine sa experimentezi una alta...nu se stie ce este poate fi o iritatie provocata de alergie la parfum poate fi o infectie...se poate trata destul de usor in functie de ceea ce este dar numai o persoana avizata stie cel mai bine...multa sanatate si sa ai un bebe sanatos cu prietenie aniella
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...