Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Jignirile venite de la “jumatate”


Recommended Posts

Bunã fetelor. Îmi plac generalizãrile. Vorbesti mai liber, nu tii pe umeri greutatea unui sfat. Acum câteva zile am postat un subiect frumos: rasfãtul. Iar acum trec la cealaltã extremã: Sunteti jicnite de soti? [q] Cum reactionati? Plãtiti cu aceeasi “monedã”? V-ati jicnit vreodatã “reclamantul”? (poate fãrã sã vreti) [mariaj] P.S. Mie nu mi s-au întâmplat astfel de lucruri, dar trebuie sã ne ferim de aceste “scãpãri”, ca sã le spun asa. Vã doresc tot binele din lume si multã, multã liniste... Adi tati fericit.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul răspuns
Nu am jignit, ci doar "ma dau la el" uneori si peste 1 minut imi pare rau. El niciodata nu spune ceva negativ, chiar daca e vinovat (atunci tace si-si inghite morala, insa nu inseamna ca nu ar repeta[:D]), sau daca nu este (iar tacerea lui e de aur atunci, de aceea ma simt eu "cu musca pe caciula"...). S-a creeat deja un fel de joc, pe care-l acceptam tacit, ca apoi sa avem si mai multe momente de iubaceala [olala]. Sunt de acord cu micile conflicte de idei, un pic de sare si piper sunt binevenite o data la ceva timp.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Sotul meu nu pot spune ca m-a jicnit insa a mai folosit fraze ce m-au ranit, mai ales la inceput in perioada de acomodare, si pot spune ca si acum le tin minte. Eu cred ca acele cuvinte urate nu trebuiesc folosite niciodata, pt. ca greu le uiti si duce spre, pierderea respectului. Mi s-a intamplat o data sau de doua ori in aceiasi perioada de inceput, sa-mi scape cate un cuvintel nepotrivit insa nu f urat. Acum ne f bine si nu exista astfel de lucruri urate intre noi. [flo] Cel mai mare pacat este acela de a nu zambi, macar odata, in fiecare zi de viata!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Daca jignire ( apropos asa se scrie corect) inseamna referirile "dulci" la adresa parintilor atunci da, m-a jignit grav - hmmm e f buna ciorba.. da' mama parca-i mai pune nush ce ( niciodata n-am aflat ce-i nush ce-ul ala pt ca am intrebat-o pe soacra-mea) - semeni cu ma-ta... ( noi nu prea ne intelegem cu mama iar asta e chiar jignire) Da, se spun multe la nervi si in ciuda zicalei ca "oamenii inteligenti nu se cearta) uneori nu reusesti sa gasesti solutia atunci cand unul din parteneri e putin mai indaratnic si trebuie modelat. cami
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Noi vorbim numai cu "ma-ta" si ne distram copios pe seama mamelor noastre, care, daca ar sti cum vorbim despre ele, ar lesina. Cred ca asa refulam copilaria care a fost ingrozitoare si pentru mine, si pentru el. De ex., cand vedem o maimuta la TV, replica e "uite-o pe ma-ta. ce urata e!" In rest, eu vorbesc mai colorat, dar el nu se supara, pentru ca stie ca asa mi-e felul.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...