Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Diane 35


Recommended Posts

Am fost astazi la medic si intr-un final, m-am hotarit sa cer din nou anticonceptionale. Pentru ca am si niste chisturi, d-na doctor mi-a zis ca cel mai bine este sa iau Diane 35... Ok.. Dar nu stiu de unde am ramas eu cu ideea ca astea cam ingrasa...:(( Cine a mai luat, imi poate spune si mie cit e mit si cit e adevar in toata povestea asta cu ingrasatul de la Diane 35 ? Alssa si Clara (1 an si 5 luni)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul răspuns
Eu una am ajuns la concluzia ca ingrasa doar contraceptivele prescrise aiurea. Eu personal am luat anticonceptionale 9 ani, dar doar dupa dozaj hormonal. Diane am luat cam 4 ani si nu m-am ingrasat un gram de la ele (ca dupa aia m-am ingrasat de la bebelina....) Anca si bebelina Alexandra (10 nov.2003) ================================== http://www.vectornoise.com/Alex/index.html ==================================
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

De la doctorita mea stiu ca aceste anticonceptionale se iau doar sub indrumarea medicului [medic] si nu aiurea. Eu le-am folosit de cateva ori : pentru anexita (si chiar au functionat), iar acum le iau pentru regenerarea uterului dupa un curetaj, pentru a putea avea copii cat mai repede (am avut sarcina oprita in evolutie). De ingrasat nu m-am ingrasat de la ele ... insa de cand m-am lasat de fumat [grasa] am luat-o razna. Sfatul meu e sa le iei doar sub indrumarea medicului [medic] - atat timp cat iti spune el. Mult succes, Maruta [bibe]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Si eu a trebuit sa iau Diane 35, tot pentru chist, tot recomandat de medic. Si m-am ingrasat urgent (si inca nu am dat jos tot, dupa 2 ani [bang]), si in plus am avut probleme mari toata perioada cat le-am luat (6 luni) cu candida (de atunci incoace niciodata). Le-am intrerupt imediat ce a zis doctoritza ca chistul a disparut, nu mai e nevoie de ele si e alegerea mea daca le continui sau nu. Precizez ca chistul s-a resorbit dupa 3 luni, si le-am mai luat inca 3 luni, recomandarea in astfel de cazuri fiind sa nu se intrerupa imediat tratamentul. La alte fete vad ca nu au fost probleme cu Diane 35, la altele am vazut ca au fost aceleasi probleme cu alte pilule. Deci pana la urma depinde in special de corpul tau cum reactioneaza. Multa sanatate!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Multumesc mult pentru raspunsuri... Maruta: incepusem mesajul cu "... mi-a zis sa iau Diane 35"... deci nu era vorba nicaieri ca le-as lua de capul meu... Am sa incep sa iau si eu si sa vedem in care categorie ma inscriu :) Alssa si Clara (1 an si 7 luni)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Da, eu m-am bucurat o luna intreaga de o mindrete de sini, atunci cind am inceput sa iau Diane 35 pentru niste chisturi, la recomandarea medicului. Dar in afara de asta, nu s-a oprit ciclul timp de o luna, iar pe toata perioada am avut dureri ingrozitoare de cap, mi s-au umflat picioarele si mi s-au invinetit, aveam bufeuri de caldura, dar mi-au rezolvat chisturile si nu m-am ingrasat. Am jurat sa nu mai iau in viata mea anticonceptionale. Multa sanatate!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...