Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Recommended Posts

BUNA SALUTARI LA TOTZI .[hia]AM O MARE PROBLEMA SI NU POT SA-I AFLU RASPUNSUL.AM FOST DE 2 ORI AN JAPONIA DUPA CARE M-AM CASATORIT CU UN CETATZIAN PAKISTANEZ. DUPA CE M-AM CASATORIT AM M-AI STAT 3 LUNI SI AM SARIT DIN VIZA. AM FOST CU SOTZUL MEU LA EMIGRARI PTR SA-MI DEPUN ACTELE PTR VIZA,DUPA CARE AJUNSHI ACOLO CEI DE LA EMIGRARI AU SPUS CA AMI VOR PUNE INTERDICTZIE PTR CA AM SARIT DIN VIZA .ACUM SUNT AN ROMANIA SI SOTZUL MEU AN JAPONIA .DECI MI-AI PUS INTERDICTZIE PE 5 ANI .CREDETZI CA AS PUTIA SA REZOLV ACEASTA PROBLEMA SUNT DISPERATA NU STIU CE SA M-AI FAC .SUNT ANSARCINATA AN 6 LUNI SI NU POT SA MA GANDESC LA ACEST COPIL DIN CAUZA ACESTEI PROBLEME.VA MULTZUMESC DIN SUFLET CELOR CARE VOR CITI ACEST MESAJ.[V]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul răspuns
Fac abstactie de disputele anterioare si cu parere de rau scriu si eu ca nu se poate face nimic la interdictie de cinci ani (conform legii). Imi pare foarte rau, dar ca sa te linsitesti ai putea sa mergi la ambasadorul japoniei, sa-i explici de ce ai intarziat (poate ai avut un motiv intemeiat). Eu nu am inteles prea bine cu cat ai sarit peste viza, dar daca nu a fost asa de mult, poate se gaseste o solutie, chiar daca legea e de alta parere (mereu exista o portita, mai ales ca astepti un BB). Roxana si Lucia Valentina (26.05.02) [mamica]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...
Facand abstractie de modul in care e scris mesajul - scrie cu litere mici si intr-un mod mai coerent ,plizzz[asia]- o sa incerc sa imi dau o parere.
In primul rand o prima intrebare: sotul tau cu ce fel de viza e in Jp: viza de lucru, permanenta, de studiu ? Apoi :la cat ii stiu de ciudati si de stricti pe japonezi mira-m-as sa mai primesti vre-o viza chiar dupa cei 5 ani de interdictie. Acum, in momentul de fata, eu zic ca ai sanse care tind spre 0. Poate ca ar fi fost o portita de scapare in momentul in care sotul tau ar fi avut cetatenie japoneza-mai bine spus ar fi 100% japonez- dar asa slabe sanse.
Uite aici un site cu niste informatii despre vizele de intrare in JP http://www.mofa.go.jp/j_info/visit/visa/. Poate te ajuta cu niste informatii, ceva. Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...