Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Ten gras


Recommended Posts

Fetelor, ce produse folositi pentru ingrijirea tenului gras? Eu nu prea foloseam creme de fata fiindca toate mi se pareau prea grase si imi provocau cosuri dar virsta incepe sa-si spuna cuvintul [xx(] si tenul si-a mai pierdut elasticitatea ...Ce creme hidratante,de zi sau noapte folositi? Am incercat mai demult si niste creme de curatire a tenului gras (vreo 2-3 firme diferite, nici nu mai tin minte care) dar mai mult mi-au iritat fata. Orice sugestie e binevenita [flo]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul răspuns
Si eu am aceleasi probleme din liceu.Am crezut ca dupa ce voi naste se va incheia acest subiect,dar NU [bang].Am umblat si la dr.dermatolog,am facut 10 sedinte de laser care au avut un super efect,din pacate doar o perioada.La recomandarea dr.am cuparat o crema pe baza de peroxid-benzoil,din ungaria pt.ca aici nu am gasit-o,se numeste Akneroxid 5(de la Hermal)-pt.fata,iar nr.10 pt.decolteu si spate.E super buna,eu ma dau cu ea mai ales pe frunte,cam de 2-3 ori pe sapt(e crema pt.tratament).Pt.intretinerea zilnica foloseam L'oreal(Hydrafresh pt. ten mixt/gras),dar mi s-a parut si mie grasa.Acum am trecut pe gama Galenic(cu apa termala),sunt bune,dar scumpe.Chiar azi am fost la cosmeticeana si mi-a recomandat o solutie Zinerit( cu zinc),costa cam 280.000 lei si zice ca are efect f.bun.Voi ati auzit de ea ?
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Draga mea, eu nu am probleme cu tenul(in general).Insa stiu ca pt ten gras e bine sa folosesti un tonic.De asemenea am auzi de la cineva ca niste produse de la oriflame ar fi foarte buna pentru tenul gras.Insa nu le-am incercat.Nu stiu ce sa zic.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Eu am tenul mixt spre gras, si de cind am oprit Diane am si mici portiuni cu tendinta acneica. Folosesc cu succes produsele Yves Rocher din gama Bio Specific Regulation: un gel cu care ma spal pe fata, o lotiune, apoi mai au fie un gel matifiant care intra usor in piele, fie o crema matifianta "efect pudra". Cem mai tare imi place ca nu-mi luceste fata dupa toata povestea asta! Cu bine, Elena http://community.webshots.com/user/emarusceac
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...
De la Vichy e indicat sa folosesti crema Normaderm, dupa ce in prealabil te-ai demachiat, si apoi ti-ai dat cu o lotiune tonica. Eu folosesc demachiantul de la l'Oreal pentru ten mixt (am incercat si Garnier, dar nu mi s-a parut cine stie ce), lotiunea tonica Pure Zone de la l'Oreal, si apoi aceasta crema Normaderm de la Vichy (imi place foarte mult, ca este fina, si nu lasa tenul gras). Ce-i drept inca nu am incercat demachiantul si lotiunea tonica de la Vichy.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...