Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Abtinere dulciuri


Recommended Posts

Fetelor, am o problema: De fiecare data spun ca ma apuc sa tin regim de slabire, rezist cam 1 saptamana si pe urma mi se face o pofta de dulciuri, de nu mai pot!! Asa ca atunci bag dulciuri in mine cat pt o saptamana, apoi iar incep sa tin regim. Intrebarea este: voi cum rezistati sa va abtineti de la dulciuri (in cazul in care rezistati)? Spor la slabit si multumesc pt raspunsuri!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul răspuns
Eu dimineata amestec2-3 lingurite de miere cu polen;e sanatate curata si de acolo iei glucide sinu mai duce limba dorul de dulce de care si eu sunt dependenta;Iar in timpul zilei nu ma feresc de 1-2-3 mere,pepeni galbeni dau rosii,fructe in general.Incearca asa,bine nici in cazul fructelor nu te apuci sa ingurgitezi cantitati industriale,a se ceti kilograme.Bafta.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Si eu am aceeasi problema.Stiu ca la farmacie se gaseste Crom pastile.Cica taie pofta de dulce, ajuta la scadearea greutatii corporale,tine sub control depunerile de grasime in tesuturi si are efect benefic asupra glicemiei si colesterolului din sange. Eu mi-am cumparat "Crom forte" dar sincer nici acum nu le-am luat.Asa ca nu pot spune daca au acest efect sau nu.Alta metoda de a scapa de dulce nu am gasit. Mihaela
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Nu e chiar asa de grav ca nu te poti abtine de la dulciuri. Eu sunt fan ciocolata si pot slabi mancand ciocolata. Am si prietene care sunt dependente de cioco si au slabit mult mancand ciocolata. Alege-ti o zi in care mananci numai ciocolata. Se poate. Bine, nu dai gata 10 table, dar poti manca o tabla sau doua (adica 200 de grame) impartite pe toata ziua. Dupa aceea reiei cura si va fi ok. La mine si prietenele mele dependente a functionat. Merge si cu inghetata, care are si mai putine calorii.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

quote:
Originally posted by Oana_B
Eu imi cumpar dulciuri facute special pentru cei care tin dieta asta low-carbs. Oana_B
Adica dulciuri pt diabetici? Sau ce scrie pe dulciurile alea? Aici nu se gasesc decat dulciuri fara zahar, pt cei ce sufera de diabet. Sau mai sunt dulciuri (adica jeleuri) cu 0% grasime.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Sunt din toate produsele: inghetata, ciocolata, de diverse firma da' cica scrie pe ele ca-s sugar free sau zero carbs ca-s facute cu un inlocuitor "splenda". Tre' sa rectific: mai cumpar "si" dulciuri din alea ca nu ma omor totusi dupa gust si e totusi artificial. Da' asa din cand in cand merge...[:D] Ah, si pe unele mai scrie "atkins approved"... Oana_B
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...