Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Sterilet sau nu?


Recommended Posts

  • Răspunsuri 141
  • Creat
  • Ultimul răspuns
N-am auzit de un astfel de efect, si nici nu vad logica! Eventual pastilutele pot aduce cu ele vreo doua kg in plus. La sterilet insa, stiu cazuri in care nu a fost montat bine, si efectul e fost rana pe col, ceea ce e cam nasol. Dupa nastere, eu am preferat pilula, desi ma gandisem si la sterilet. Cel mai bine e sa te sfatuiesti cu medicul tau. Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

eu am pentru a 3-a oara sterilet (a doua oara l-am tzinut doar cateva luni) si ma simt minunat! ce am incercat: implanon, novaring, pilule vreo cateva feluri. da ori te ingrashi, ori ai tulburari psihice, eu una m-am saturat de hormoni, nu-i mai iau in veci. am tot sterilet cu fir de cupru si e minunat, nici un fel de problema! Paul are nevoie de noi: http://www.ana-design.ch/paul/paul.htm "Daca dragoste nu e, nimic nu e".
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Si eu am sterilet, din ala normal, totul e ok, am reusit sa slabesc dupa sarcina, l-am pus la 2 luni dupa ce am nascut, au trecut de atunci 6-7 luni si totul e ok. Nici o problema, nici o grija. Normal ca trebuie mers la control din cind in cind. Chiar miercuri trebuie sa merg sa vedem daca e totul in ordine, asa control de rutina. Vikinga& bb Aldo http://community.webshots.com/user/vikinga109
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

normal ca la inceput nu sti nimic despre el. asa au patit si altii!!![:D][:D][:D]astfel incat doctorul a spus sa nu mai citesc nimic despre subiect!!! dar e de preferat oricarui alt gen de contraceptie daca nu ai contraindicatii. un doctor bun si pentru inceput unul normal, simplu (costa in jur de 1.000.000 lei in Romania) sunt si unele mai complicate (aprox 5 mil lei in Romania), dar doctorul nu le recomnada pentru inceput. fiecare organism reactioneaza personalizat. sigur nu are ca efect second ingrasarea, poate doar o abudenta in momentul menstruatiei. incredere!!!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Multumesc mult pentru raspunsuri, acum sunt convinsa ca ar fi o alegere buna, mai ales ca inca nu mi-a revenit menstruatia. Si mai am si eu o intrebare, mai stupida ce-i drept, dar sigur voi afla raspunsul de la voi: este adevarat ca nu poti ramane insarcinata decat dupa ce revine menstruatia, nu-i asa? Multumesc anticipat.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...