Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

parul meeeeeeu!


Recommended Posts

am nevoie de o masca de par,un regenarator,ceva care sa ajute parul sa nu stea ca o matura... mentionez ca ma vopsesc blonda,folosesc balsam dupa fiecare spalare,nu l-am permanentizat de vreo 7 ani(deci doar vopsitul il agreseaza...),dar dupa baie(nu folosesc foehn decat iarna)firul apare uzat,tocit... imi creste greu si de aceea nu l-am mai tuns de vreo 2 ani,si nici n-as vrea sa-l tund...exista ceva cu efect?pentru ca vad o gramada de marci,produse care-ti promit marea cu sarea...help,fetele si multzumax!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul răspuns
Exista un tratament pentru par in piete, un borcan de 1000 ml cu eticheta verde (tratament pentru par cu placenta). E minunat, trebuie doar sa-ti dai pe par dupa fiecare spalare, sa stai o jumatate de ora si parul iti va multumi.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Cel mai bine e sa-ti faci un obicei din a tunde parul la macar 3 luni, mai ales daca il vopsesti blond. E si normal ca parul e ars la varfuri de la atatea vopsiri. Tratamentele de par nu sunt eficiente decat pe un par sanatos. Tunde-l dar nu mai mult de 2 cm de fiecare data si ai sa vezi ca vei avea un par mult mai sanatos fara efectul matura. Tunsul la par blond vopsit e esential. Si bineinteles foloseste in continuare masti si tratamente. Succes! Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca de 32 sapt http://community.webshots.com/user/madaspa spit.Giulesti, dr Riga Bogdan DPN 1 oct
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Exact cum a spus si geut, se gaseste un tratament ptr par ,ffff bun pe baza de placenta ,este un borcan de plastic alb ,mare ,de 1000 ml ,cu eticheta verde cu negru ,scrie in italiana pe ea.acesta este bun ptr par deteriorat, vopsit ,aspru.eu il folosesc de vreo 3 ani de zile, sunt f multumita de el. de asemenea mai poti incerca cu ulei de ricin amestecat cu galbenus de ou ,te dai pe toata lungimea firului ,mai ales la varfuri. ideal ar fii si sa iti tai varfurile ,macar 2-3 cm.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

N-am mai gasit subiectul de dinainte cu parul dar sa va spun ca mi-am facut masca de par cu ulei de masline si galbenus de ou si mi-am nenorocit parul. De ceva bun timp nu mai aveam probleme cu el si cu toate chinurile la care il supun era foarte matasos si fin, statea super, cu gama Garnier de care m-am indragosit. Am folosit ulei de masline natural 100%, adus din Sicilia, facut in casa la niste neamuri ale prietenului meu, deci de o mie de ori mai bun decat cel din magazin, galbenus si am stat cu o cascheta pe cap cca 2, 3 ore dupa care spalare. In afara de faptul ca abia la a doua spalare s-a dus mirosul de ou (f scarbos), sunt doua saptamani de cand imi sta iar matura. Poate am eu ceva mai "altfel", mai fac proba poate cu ulei simplu fara ou, dar mi l-am nenorocit si abia parca, parca acum incepe sa-si mai revina. Fiecare cu ce-l doare, dar am impartasit cu voi! Nimeni nu e perfect ! Diana .
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

quote:
Originally posted by ela spataru
Tratamentul asta pe baza de placenta este ptr toate tipurile de par??? Si unde poate fi gasit mai exact?Este scump?Cum se numeste? Daca nu poate fi dat numele macar magazinul,ceva mai exact,fetelor,va rugam!!!!!
Costa 160.000 si se gaseste in piete, la tarabele cu cosmetice (la BIG cel putin). Intrebi de el si gasesti. Si eu am constatat ca, atunci cand foloseam ulei de masline, mi se asprise si mai tare parul, si coafeza mi-a confirmat ca asa se-ntampla.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Nu stiu daca te refri la tratamentul de par pe care il stiu eu : intr-adevar un borcan mare de plastic alb mat de la firma Kalloss.Daca e acesta il gasiti si mai ieftin de 160.000 lei.Dar aveti grija ca sunt doua feluri - unul cu plecnta si unul cu ceva fructe, nu stiu exact pt ca eu il folosesc pe cel cu placenta.Dar mie nu mi se pare ceva nemaipomenit.Eu vreau sa scap de permanent si nu stiu cum dar nici nu pot sa imi bat joc de par.Nu pot sa-l tund mai scurt ca trebuie sa am lungimea sa il prind in coada (ma trezesc greu dimineata si sunt pe ultima suta de metri asa ca nu prea ma mai aranjez). Dar iti spun alta reteta care mie mi s-a parut mai buna - miere cu apa fierbinte( ca se se dizolve mierea) si cu balsam de par( nu conteaza de care).Pui pe par si apoi tii 30 min parul acoperit cu un prosup ud (udat cu apa calda).Poti sa incerci.Daca o faci spune-mi cum ti se pare! Lorellay Va pupic, tzoc
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...