Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Cosmetice


Recommended Posts

  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul răspuns
detalii te rog Mariana..eu n-am auzit de ele.[:I] 'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.' http://www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html http://community.webshots.com/user/babee11 http://community.webshots.com/user/phillip0602 Iubi si Phillip (6.02.2004)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Fetelor nu mai dati bani pe scumpeturi de la...cuca macaii, cand aveti legume in camara, fructe pe masa,..argila, ulei de masline, galbenus..ptr masti. Pe mine sa ma pisti cu ceara, eu nu cred ca produsele respective sunt chiar cu "alge de la Marea Moarta". Asa sunt eu.[xx(] Cei mai buni prieteni ascultã ceea ce nu spui.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

La fel gandesc si eu..nu am nimic impotriva cosmeticelor de la Marea Moarta..insa ca orice roman,mai practic din fire..prefer argila noastra ..ca e sigura si garantata..cel putin mie imi priesc mastile din argila pe care mi le fac singurica acasa.. ..parerea mea.. va [dual] , Anderrusha "Nu e important ce ti se intampla ci cum reactionezi la ceea ce ti se intampla"
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Nici eu nu prea cred in produsele mai noi aparute pe piata cica aduse de nu stiu din ce tara.Mai bune si cred eu mai economice sunt mastile si cremele facute acasa cu mana ta ,si sti sigur ca nu sunt nici expirate.Clopotzel iti dau dreptate in ceea ce ai zis. [pup][pup][pup][pup] http://community.webshots.com/user/catyrom LUCRURILE MARI NU SE FAC PRIN PUTERE CI PRIN STRADUINTA.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Mariana, nu contesta nimeni ca sunt produse chiar in laboratoarele respective.. insa e vorba de pret.Am intrat si eu pe site si am vazut ca intr'adevar sunt foooarte scumpe, eu una nu mi'as permite sa dau pe o crema 27 de dolari atat timp cat in romania exista cateva firme care produc produse cosmetice garantate calitativ, de ex gama gerovital..sau vorba fetelor ..acum avem natura "la dispozitie" putem folosi produse naturale,mai ales sezonul asta. ...fara suparare [dual][dual] Anderrusha "Nu e important ce ti se intampla ci cum reactionezi la ceea ce ti se intampla"
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...