Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Fete si baieti din Canada , ma puteti ajuta?


Recommended Posts

Buna tuturora, Sint in cautarea unui barbat, Dan Grigoriu se numeste, a spus ca locuieste in Canada , Montreal mai exact( in cartea de telefon nu l-am putut gasi...) Sper sa ma puteti ajuta. O sumara descriere : inalt , solid , cu barba... cam atit ar fi. A intretinut legaturi (telefonice!)cu o prietena de a mea, in urma cu 4 luni aceste telefoane au incetat brusc , inexplicabil. Prietena mea isi face o gramada de griji si crede ca s-a intimplat ceva grav cu el... Va rog mult aajutati-ma. Multumesc, Catalina
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul răspuns
Multumesc Coral, Voi acolo in Canada nu aveti restaurante sau biserici romanesti unde romanii intra in contact ? De aceea am trimis descriereaq lui , m-am gindit ca poate ii este cuiva cunoscut. Nu stiu , incep sa ma intreb daca el a fost chiar sincer cu prietena mea...? Mont-Royal unde se gaseste?
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

sau intra la pagina asta http://wp2.superpages.ca/wp/results.phtml?SRC=ca&STYPE=WS&PS=15&PI=1&WF=&WL=Grigoriu&T=&S=&search=Find si... alege am cautat tot ce exista cu numele de familie Grigoriu, in Canada. n-am gasit nici un Dan, ci, ca nume apropiat, un Bogdan, in Ontario. bafta in gasirea personajului... _________________________________________________________ People say I have a multiple personality, but we don't agree with that.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Bebitzu, intreb pentru ca am cautat deja in cartea de telefon a Canadei si la unul din 'grigori-i'ce au fost gasiti era aceasta adresa Mont-Royal , bla , bla (numai stiu restul...)intuitia mea spunea ca ar fi mult cautatul Dan , bineinteles ca prenumele nu se potrivea... Nu stiu ce sa fac , sa sun la toti Grigoriu gasiti de masina de cautat si sa-l cer pe 'Dan'? Are cineva o idee mai stralucita?
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Pai Mont Royal e o zona super centrala, nu numai un parc. Daca banuiesti ca acolo sta individul, atunci eventual poti sa intrebi si pe quebec.ro, poate stie cineva de pe acolo, ca sunt cativa romani conciergi prin zona. Bafta la investigatii! http://community.webshots.com/user/carmen77102 http://community.webshots.com/user/carmen77104 Carmen si [copil] Matei Gabriel - 27.10.2003
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Ai dreptate ! Ceea ce totusi vreau este sa-i pot dovedi preietenei mele ca nu a murit (cum crede ea...), dar ca este un las... Si lui la fel de altfel, mi se pare corect sa-i spui omului verde in fata : a fost frumos dar nu gata!!! Nu sa se dea la fund ca un las. Nu-i fairplay. Si in Canada este posibil sa-ti dai nr. de telefon la secret , nu?
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...