Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

nasucuri si iar nasucuri


Recommended Posts

salutare. ancamik, m-ai inspirat, asa ca hai sa vorbim despre nasucuri...mai mari ce-i drept. asa ca le rog pe toate colindatoarele prin acest site care poseda o mandrete de nas mai mare decat normal, sa subscrie. cum il machiaza(mascheaza), ce ochelari poarta daca poarta, ce frizura il incadreaza sau ascunde mai bine, daca este sau nu pentru operatie estetica? si eu sunt posesoarea unui nas destul de marisor, si nu prea m-as incumeta sa fac operatie estetica, cu toate ca si la varsta asta (de mamica cu copil) aud prin spatele meu nasoasa sau pinochio. deci, ce ziceti?
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul răspuns
Fugi de-icea cu Pinocchio! pe bune asa auzi? Nu te cred! [:D] Eu sunt ochelarista, dar nu stiu cum se face ca nimeni nu m-a facut niciodata "aragaz cu patru ochi"! Eu am jun nas asa si asa. nu prea mar4e, dar poate cam rotund la capat - zic eu. Dar, port ochelari si nu sare in ochi. Dar ce ma fac cu cel al sotului meu? Ca el nu poarte nici ochelari, nici frizura nu-si lasa. Si mai am o spaima: daca fata il mosteneste? Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

hei! ce ochelari porti? de vedere? ce fel sunt? ovali, rotunzi, mari, mici? tre' sa-mi iau si eu ochelari, ca cu calculatorul (mama ce cacofonie)asta, si mai ales de cand am descoperit desprecopii.com, cred ca mi-au crescut dioptriile. pinochio imi zic niste colegi mai rautaciosi, dar nu-i bag in seama. al meu este lung si ascutit. o sa devin o adevarata baba cloanta la batranete (dac'apuc) hi!hi!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

hahahaha,ce-mi place subiectul asta!! Si eu sint posesoarea unei birne mai ceva ca aia de la olimpiada,si lung si borcanat[alcool][bang],si port si ochelari..sint spaima semafoarelor![:D] De machiat chiar nu stiu ce machiaj ar putea ascunde mindretea de "nasuc"..poate un cutit de chirurgie[:D]..cit despre ochelari,eu am unii ingusti si dreptunghiulari.Cica mai degraba parul are importanta,daca ai o freza scurta cica iese mai rau in evidenta..pentru astea ca noi cu nasucuri fine,cica ar fi avantajos o coafura pina la umeri,mai infoiata in dreptul obrajilor.Naiba stie.. VA pup pe nasucuri![:D] Elena[hippi] si pisicutza Amelie[copil] http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/rayuela12000/my_photos
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Mai, nasol e ca pana la 80 de ani, nasul se tot modifica, se mareste, se lateste... MOOOOR de ras! [cool] Da' cu cat creste nasul, luati-va si ochelari pe masura - adica din aia de micsoreaza, sa nu va vedeti nasul corect! Hihihi! Eu am niste ochelari asa si asa, mai ovali, nici prea mici nici prea mari, nici nu stiu cum sa-i descriu! de vedere! Da, na! Daca ai mei maresc, poate nasul meu este un finut! HA![olala] Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...