Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Montignac: ce am mancat azi? (22)


Recommended Posts

Si eu sunt interesata de reteta delikatului. Poate pun si eu pe iarna. Meniul meu de azi: - un colt de paine de graham( ca mi-e dor)si o cafea decof. - 2 pulpe la gratar cu salata de rosii si ardei - o conserva de ton cu lamaie si 2 felii de telemea cu rosii - 2 felii de pepene ( nu pot renunta la el, oricum acus ii trece vremea, asa ca mai profit putin), cateva mere Cam asta-i! V-am pupat [pup]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 140
  • Creat
  • Ultimul răspuns
"Pepene verde Mâncare de linte (cu sos de brânzã de vaci cu 0% materii grase) Salatã cu lãmâie Un iaurt cu 0% grãsimi" Am citat pentru mephala un exemplu de meniu glucidic permis in faza I,dar recomandat mai ales in faza II(evident,din Monti),ca sa nu se mai simta asa vinovata.Dar unde-i Andrada? [pup] Gabi
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Hop si eu pe aici...[biz] Sunt harnica: fac varza cu carnati. Dimineata am papat cate ceva de la ziua lui socra-miu: ardei capia umplut cu branza de vaci frecata cu marar, muschiuletz, dar si 2 buc. placinta cu sunca, ciuperci si cascaval. [:D] La pranz: varza, iar diseara fructe si restul de varza. Am si eu vas de ceramica; mi l-a dat soacra-mea cadou. Iese o mancare foarte gustoasa - eu am facut doar pulpe pe un pat de cartofi. Cartofii ajung la sotz si pulpele la mine!! [:D] Vreau si eu retetaaaa!!! Pupici, Adriana si [copil] Mihnea (11.11.03) http://community.webshots.com/user/adriana_mihnea
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Uite-ma![hia] [hia]Salutari, dragelor! Stiu ca e cam tarziu, dar eu v-am pupat in gand, de dimineatza:)[pup], asa ca…e ok. Hai sa trec meniul, sa nu uit: Dim – un suc dintr-un gref mare.:la o ora dupa, cand am ajuns la serv: un iaurt Napolact 0,1% Pranz: mancarica de fasole verde Pe la 18.00 un bors de peste si poate o salata de rosii cu un pic de branza.Daca mai pot.daca nu, borsul e ok. Interesanta reteta de delikat, Karinescu, dar eu as taia morcovul din ea, sigur il contine, nu?, ia sa o vad, ca abia astept. Dar nau usor cu morocovul, eu a sa fac Delikat Monti, uite-asa! Hi, hi, saracul neneea Monti, o sa ajunga prin toate bucatariile si retetele si pe toate platourile posibile:)Las’ ca-i bine. Bibilica Merci frumos,[pup] da’ stai, nu te grabi, mai am cateva zile de tineretze ha ha [:)] Cum mai merge cu volanu? [:)]Ca se pare ca si karinutza exerseaza de zor, asa ca da-I bataie, sa vedem cum faceti voi schimb de emotii si experienta.Ai condus si pe ploaie? Ca la sfarsit de saptamana a fost o vremeee…uf! Zizica, “singura consolare” despre care spui , in postarea ta, este de fapt si cea mai importanta! Pai daca nu te-i ingrasat deloc, fruntea sus! nu mai suspina! Fa-te copil cuminte, asa cum deja vad ca ai inceout sa fii, dar vezi, nu uita sa mai si mananci, printre altele, ca ce ai pus tu acolo e mai mult de degustat[:)] Bine-ai venit, chiar daca ti-am mai spus si vino si povesteste niste istorioare de pe unde ti-a ramas tie inimioara…ca tare bine cred ca a fost..am si oftat[:)]Vreau si eu[:)] Fetelor, hai sa tragem o concluzie, ca e cazul si este important.Se pare ca Monti actioneaza incet dar sigur.Pai voi vedeti, ca dupa o perioada de timp, majoritatea fetelot au trecut prin ceva interzisuri, unele destul de mari, mai ales in perioadele de concediu.E de mentionat ca nici una nu a venit inapoi cu ochii in lacrimi, spasita, cu un car de kilograme inapoi.Se pare ca tinut corect si cu multa vointa, in timp, restrictiile nu mai sunt chiar bau bau, dar trebuie intotdeauna avut grija la combinatii si aceste mici scapari vor fi probabil, un bonus pe care nenea Monti ni-l trimite, pentru ca sau ne-am mentinut, sau ne-am intors cu mai putine kilograme, ceea ce este minunat, nu? a-ha, Karinaaa, asa mai vii de-acasa, mai adaugi si tu ceva mancare la ghizdanel,eh, da, sunt mai multumita.trec peste faptul ca mi-a venit apa-n gura[pofta] pt ciorba aia de loboda pe care mi-o tot fluturi prin fata ochilor, ia, o sa dezghet si eu un pachet de loboda, cat de curand! Si? Cum e cu bluza aia mulata, ia mai spune, ca-mi place.ce sentimente faine, nu? Gabidr Bun meniu.bravo.esti cuminte.vino aici cat de des poti, e mai bine impreuna, nu-i asa?[pup] cat despre meniul afisat a la Monti, cum zici ca e cu mancarea aia ade linte? ca-l strang pe Monti de gat![:)][:)] PS Si eu am oala aceea despre care vorbeste Gabidr, dar nu am folosit-o inca, am luat-o tot de la un targ al olarilor, e mare, dar am dat atunci 200.000, ca de! –era in oferta si oamenii se pregateau de plecare, sic! Colegele mele si-au luat-o pentru sarmale, cica ies super!, iar cel care le vindea povestea cam ce gustoasa de ciorba de gaina iese acolo..miam miam[:)]asa o fi? Hi, hi, n-am folosit-o inca, dar ia sa ma duc eu sa vad adresa pe care ne-a dat-o Milia Va pupa[pup] Andrada34-(nu inca 35)[:)] si va doreste o zi frumoaaaaaasa! [pup][pup]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Buna! Pestele il prajesc fara malai si fara faina; daca pun mai mult ulei nu se prea lipeste; il maninc cu mult mujdei si e tare bun!Fac si gratar, dar dureaza mult mai mult! Vinetele le pasez in robot si pun peste ele usturoi zdrobit si sare(sunt fan usturoi - nu-mi place ceapa cruda!) ; eu nu prea pun ulei si nici maioneza daca fac " salata " pentru mine ;cam la fel fac si fasolea uscata ,dar pe aceasta incerc s-o evit cit pot! Nu maninc fructe decit ca o masa de sine statatoare - glucidica sau un mar inainte cu o jumatate de ora de o masa glucidica! Totusi am vazut ca se accepta (pe aici) la o jumatate de ora dupa un fruct si o masa proteino - lipidica, asta m-a debusolat un pic! Cit despre batonul dietetic este o "chestie" negra, neagra si urita cu o "textura" grosiera , contine faina integrala , tarite, apa, sare. Andrada La multi ani .... si... la ... cite kg vrei tu!Toate cele bune! Pupici [flo][flo][flo][flo][flo]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Amai: sunteti superbe, toate 3 fetele!!! Mey, dar cred ca taticu' este tare mandru cu voi alaturi...[:)] Sa-ti traiasca si sa ai parte numai de bucurii din partea lor!! [pup] de la Mihnea!! (Desi suntem mic, mama, mama, ce ne mai uitam dupa fete!! Cu cat mai mari, cu ata mai bine! [;)]) Mi-am inchipuit ca vinetele sunt coapte! [:p] Si eu pun usturoi in vinete, dar adaug si ceapa. Fug afara cu BB ca se strica vremea si sa nu cumva sa ploua iar, ca nu stiu ce-o sa facem...[bang] Adriana si [copil] Mihnea (11.11.03) http://community.webshots.com/user/adriana_mihnea
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

salutare la fete! sint intr-o graba cum n-ati mai vazut!!!!! incerc sa dau vreo doua raspunsuri si sa fug iar la treaba..... andrada, am condus si pe ploaie (nu torentiala, dar ploaie...). cu volaneala incepe sa mearga din ce in ce mai bine, instructorul pare mindru de mine..... vasul roman este excelent pentru sarmale si pentru fripturi de tot felul (inclusiv peste). eu puneam cite un pui intreg impanat bine cu slaninuta afumata si usturoi, pe un pat gros din toate legumele posibile si imposibile.... pestele il fac pane fara faina, adica dat numai prin ou si condimente... iar salata de vinete cu usturoi e mai buna decit cu ceapa.... azi am asa: dim - ceai+iaurt prinz - salata de peste fiert cu ou seara - nu stiu.... [pup] mai vb! bibi [sofer]si [zana] cumplit de bronzata...
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Buna dimineata la top modelele lui Monti ! Sa va uitati pe tabelul de la pagina 5, am facut modificarile. Daca mai aveti modificari, sa mi le trimiteti pe PM. Cintarul meu e cam ca fiul meu. Azi iar imi arata 53 kg ! [bang] Si n-am mincat nimic interzis. Sa fie de la ciorba de loboda ?! In fine, poate miine iar isi revine. Milia, multumesc pt informatii. Reteta o s-o scriu, dar tb sa fac rost de ea de la mama. A34->35, de ce umbli la congelator dupa loboda. Ia da o fuga la mine in piata si cumpara, las-o pe aia de la congelator pt. iarna. Reteta bineinteles ca are si morcovi ! Amai, interesanta reteta de vinete, dar fara ulei ? Nu cred ca o sa-mi placa, eu o sa pun si ulei... Pai daca e fara ulei, poti sa papi dimi pe o felie de piine neagra. Bibi, si eu am condus pe ploaie, dar numai dupa ce mi=am luat carnetul. Sa vezi ce mai dadeam din miini ca sa pornesc stergatoarele ! Am inceput sa fiu mai curajoasa, adica sa mai schimb traseul pina la serviciu. Dar azi era s-o patesc ca am oprit in panta si am vrut sa pornesc normal si l-am stresat cumplit pe cel din spate[:D]. Dupa aceea m-am concentrat si mi-am adus aminte de pornirea din rampa, dar tot am plecat cu scirtiit de roti [:D][:D][:D] Si sa trec la meniul meu de azi: dimi: fulgi de secara cu iaurt 0.1% (yac)+ ness fc cu fructoza si lapte 0.1% Fulga prinz: 2 oua fierte tari+rosii+castraveti+gogosar; seara: ciorba de loboda+sufle de conopida cu smintina inainte de culcare ceva fructe. Daca si miine cintarul arata mai mult sau la fel, ma intorc la meniul meu de prinz numai cu rosii castraveti si ardei. [pup] Karina [sofer] + Bogdanel [copil]
Nu traim ca sa mincam, ci mincam ca sa traim
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...