Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

sutienul invisible bra


Recommended Posts

Foloseste cineva un astfel de sutien? I se face reclama la greu pe mai multe posturi tv si cum eu inca ma aflu in cautarea sutienului ideal, parca m-ar interesa. Cica este din silicon hipoalergenic,fara bretelute iar pretul e de 1.290.000 lei. Asa cum am mai pomenit, eu inca nu am gasit un sutien de care sa fiu pe deplin multumita(care sa tina bine sanii in primul rand) si as fi dispusa sa fac investitia daca as fi convinsa ca merita. Voi ce parere aveti?
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul răspuns
nu mi-am luat pt ca parerea mea este ca ceva fara bretele ceva ce nu e cuspendat nu poate sa ridice, acest sutien are efectul de a rotunji forma sanului si a apropia pastrand aspect natural ma rog eu nu mi-am luat ...ca nu ridica:) anca
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Nu cred ca se merita. Si pe mine m-a tentat cand l-am vazut prima data, insa dupa ce am analizat am ajuns la concluzia ca nu are cum sa fie si eficient. Este eficient in masura in care nu vrei sa ti se vada forma sanilor daca iei o rochie mai "pe corp" fara sutien. Cum a zis si anca astea dau numai forma sanilor, nicidecum nu le ridica.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Eu am incercat un astlfel de sutien. M-am simtit foarte incomoda , aveam senzatia ca sutienul mi-ar fi lipit de san cu scoci(lipici). Bineinteles iti modeleaza sanul sa arate bine , dar un astfel de sutien nu poti sa-l porti in viata de zii cu zi numai de ocazii. Ma-i vezi si parerea altora care au sutien Bra. Succes
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Din reclama mi-am dat seama ca acest sutien este pentru fetele care nu prea au sani,pentru cele care au nu le ajuta foarte mult caci nu tine greutatea sanului. Cu siguranta nu se poate purta zi de zi,ci doar la rochiile de seara,iar pretul mi e pare foarte mare,nu cred ca merita investitia!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Multumesc pt.raspunsuri,in urma celor scrise de voi mi-am luat gandul de la acest sutien. Pe mine ma intereseaza un sutien comod,de purtat tot timpul, care sa ridice sanii si sa ii tina bine(sa nu "dea pe dinafara") Si totusi,ce sutiene imi mai recomandati sa testez?
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...