Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

mamicilor, vreau sa devin mama!


Recommended Posts

  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul răspuns
Alina, bine ai venit printre noi, adica in minunata familie DC! [grup] Pentru inceput te poti inscrie la Aspirante optimiste, unde poti comunica cu ele, si unde iti doresc sa nu zabovesti prea mult, si sa te muti curand la mamici. Apoi la arhiva acestui capitol se gasesc subiecte vechi, arhivate, pe care daca ai timp si rabdare sa le citesti, o sa te poti informa mai bine. Daca nu, aspirantele sunt cele mai dragute fete de pe forum si-ti vor fi de ajutor. Inca o data BINE AI VENIT! [bis] ______________________________________________________________ „Dumnezeu sã te tinã în palma mâinii Sale, iar îngerii sã te îndrume mereu.”
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

quote:
Originally posted by energy
distreaza-te cat mai esti "libera", du-te sa dansezi, fa sport, mananca sanatos, citeste despre sarcina si copii ca sa stii ce urmeaza si sa n-ai surprize. Succes si te asteptam cu vesti bune!!
Subscriu!! Bine ai venit printre noi![pup] Claudia[mamica] si Raul(01.04.2004) [copil] [url="http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/claudia_floarea/my_photos"][foto]Poze familie[/url] [url="http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu"][foto]Pagina personala DC[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Pregateste-te psihologic... pregateste-te psihologic pentru orice. Drumul asta pana la avea un bebe poate fi foarte usor sau poate fi uneori un drum anevoios. Cu toate am inceput pline de speranta si naivitate (dar nu in sensul rau) crezand ca batem din palme, bebe se prinde, urmeaza o sarcina (iar daca problemele apar toate se rezolva) si-apoi vine bebe si ne umple viata. Insa nu e intotdeauna atat de simplu. pregateste-te psihic in caz ca pierzi o sarcina, pregateste-te psihic pentru 9 luni de sarcina care nu intotdeauna sunt placute (greturi, dureri, temeri, frici, probleme cu bebe), pregateste-te pentru un copil... cu probleme. Nu vrea usa te sperii si sa te fac sa te gandesti la toate cele negre, insa te-ai intrebat vreodata cum vei proceda daca vei naste un copil cu probleme? E uzic ca e bine sa-ti stabilesti niste linii directoare, sa te pui macar cu mintea in niste situatii dificile. Dupa mine astea sunt exercitii de gandire care te pot pregati oarecum pentru ce inseamna un copil. Dar ia-o cu pasi marunti, nu te gandi la ce scoala o sa-l dai de pe acum... [:D] Chiar daca drumul catre copilul tau este uneori descurajant, va trebui sa vezi insa tot timpul partea buna a lucurilor, bucuria de a simti adierile in burtica, fericirea de a-l tine pe bebe prima oara in brate, primul plans, primul suras, primul gangurit samd. Cred ca un inceput bun este sa citesti parte din problemele cu care se confrunta fetele ce asteapta sa ramana insarcinate, aspirantele... Asta e si o metoda buna de a-ti verifica pripriile cunostinte despre problema conceptiei si apoi mai tarziu a sarcinii. Foarte multe dintre noi am trecut pe-acolo. Pentru mine grupul aspirantelor a fost ca o a doua lumina aprinsa in camera. Mi-a deschis ochii asupra multor aspecte, m-a ajutat sa ma pozitionez mai bine in scara problemelor, sa-mi dau seama ca nu sunt nici prima nici ultima care are o problema, m-a facut sa-mi dau seama ca sunt fete mult mai putin norocoase, dar care au un optimism de invidiat. Cand vezi astfel de lucruri, tu pari un fleac pe langa ele ...iar asta te determina sa mergi mai departe cu curaj. Eu iti doresc sa ai parte de o experienta frumoasa a sarcinii, nasterii si in final sa ai parte de-un copil asa cum iti doresti in visele tale cele mai frumoase. Acest site si grupuletele create pe probleme a fost un izvor de incurajare permanenta pentru mine. Aici gasesti atatea alinari, intelegere din partea celorlati, solutii la probleme care crezi ca nu au rezolvare, raspunsuri rapide si pertinente... Good luck! "Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic" [gravi] in sapt. 33, DNP 31 oct.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Gandeste-te la cei mai bun si incarca-te cu cat mai mult optimism. Distreaza-te cat mai ai timp, ca pe urma chiar daca ai unde sa-l pasezi pe BB tot n-o sa ai stare fara el. DPDV medical fa-ti un control de rutina la gineco, mananca sanatos, poti sa incepi sa iei si acid folic (se ia si cu 6 luni inainte) . Nu uita dentistul. Inarmeaza-te cu cat mai multe informatii despre sarcina si BB si dormi cat poti de mult acum ca apoi gata, nu mai cum. Daca ai intrebari nu ezita sa le pui, are cine sa raspunda. Bafta si sarcina usoara. C&mi
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...