Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Problema mea-injectiile


Recommended Posts

Pe langa ca sunt demoralizata de atatea injectii, mi s-au umplut soldurile de mici noduli, nu ma pot dormi noaptea pe nici o parte, si mai nou pielea din acea zona s-a iritat si arata ca si solzii de peste. Fac o gramada de injectii: No-Spa de 2X/zi; 1/2 fiola diazepam seara si Gravibinom de 2X/saptamana. Dar cele mai greu de suportat sunt cele de Gravibinom. A mai facut cineva, mai face cineva Gravibinom? Am noduli de la ele, mi se umfla vreo 2 zile si e rosie zona. De durere ce sa mai zic, cam vreo 24 de ore am arsuri pe tot spatele. Am pus cuburi de gheata, si felii de rosie. Doctorita de familie mi-a dat Epitelin, dar, culmea, pe langa ca nu stiu ce e ala, si sper ca nu injectie, nu il gasesc in farmacii. In ritmul asta, avand in vedere ca tratamentul va mai continua vreo 18 saptamani, ce sa fac? Va multumesc! Rici [gravi] 19 sapt. ______________________________________________________________ „Dumnezeu sã te tinã în palma mâinii Sale, iar îngerii sã te îndrume mereu.”
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul răspuns
Am citit ca Gravibinon e substanta uleioasa, asa ca se poate absorbi mai greu si riscul de noduli creste. Trebuie injectat mai profund, cu un ac lung, sa ajunga in muschi si sa nu ramana substanta in stratul de grasime. Daca zona e rosie si dureroasa ar fi indicate si comprese cu Rivanol si eventual sa faci o perioada injectiile in coapsa (tot cu ac lung), sa nu mai agresezi zona inflamata, ca poti sa ajungi la abces. Am mai auzit ca si foaia de varza face minuni. Dar de ce nu iei No-Spa si Diazepam sub forma de tablete, tot ca sa protejezi zonele in care faci injectii? E drept ca isi vor face efectul cu o jumatate de ora - o ora mai tarziu. Dar daca e tratament de sustinere si nu de urgenta, le poti lua si pe gura. Vorbeste cu medicul tau, mi se pare un chin inutil.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Buna, draga Rici. Am sa-ti raspund doar ca sa te consolez. Si eu am suferit groaznic din cauza injectiilor-Gravibinon. La inceputul sarcinii faceam una la 7 zile iar mai apoi, de pe la 5 luni, una la 5 zile. Au fost groaznic de dureroase. Faceam alternativ, intr-un sold si apoi in celalalt. Unui sold ii venea rindul la 10 zile. In 10 zile nu-mi trecea durerea deloc, in primele doua zile dupa injectie nu puteam nici sa ma intorc de pe o parte pe alta. Numaram zilele de sarcina, dupa cite injectii de Gravibinon mai am de facut. A fost groaznic, mai ales in ultimele saptamini plingeam de durere. O prietena de-a mea a facut si ea aceste injectii, una la 10 zile. Nu a durut-o mai mult decit o alta injectie. Nu-mi venea sa cred, prin ce am trecut eu si ce usor le suporta ea. Am incercat si varianta cu schimbatul celei care imi facea injectia. Nu a mers, durerea era la fel, si desi mi le facea foarte incet, stateam minute bune cu acul in sold, spre finalul ei muream de durere. No-spa si alilestrenol luam pastilute, deci de aceste injectii am scapat. Vreau sa-ti mai spun ca a doua zi dupa ce am nascut (la 36 de saptamini), desi aveam soldurile ciuruite, vinete si umflate nu m-a mai durut nimic. Nu stiu daca a fost autosugestie sau altceva, dar totul a fost OK. Curaj si multa rabdare, ca merita din plin. Cu drag, Mihaela.[flo]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...