Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Ati auzit cumva de medicamentul Periodin?


Recommended Posts

hallo fetelor, Am fost astazi la doctor si mi-a prescris un medicament romanesc care spune el este f. bun pt. afesctiunea pe care o am (fibrom uterin) Am rugat-o pe mama sa se intereseze la farmaciile din Timisoara, dar acolo nici n-au auzit de el. Ati auzit voi cumva ceva? Periodin se numeste si este pe baza de plante. Cu drag Vio
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul răspuns
esti sigura ca e un medicament romanesc si nu e vorba de walmark ?... http://www.walmark.ro/ si seleceteaza periodin din produse ... ... stiu ca am citit o discutie pe forum si se vorbea de acest supliment si din cate tin minte am citit ca cei de la walmark au scos de pe piata un produs si l-au inlocuit cu altul ... era vorba de Femine... si Periodin , nu stiu care e cel care se gaseste acum pe piata... Sanatate multa!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

[alcool] Vreau si eu mai multe date, desi cu intarziere.[bang] Adica ce ti-a zis medicul de medicament? Ce efect are? Il poti comanda la un depozit de medicamente din oras. Asa se mai procedeaza in cazul in care farmaciile nu detin un anumit medicament. Zi-ne mai multe! Rici [gravi] 20 sapt. si "minunea lumii" din burtica Poze: http://community.webshots.com/user/Rici_intalnire_DC http://photos.yahoo.com/rachelowen77 ______________________________________________________________ „Dumnezeu sã te tinã în palma mâinii Sale, iar îngerii sã te îndrume mereu.”
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Hallo Rachel, Medicul mi-a spus daor ca este bun pt. ca sa nu mai am dureri la ciclu, sa nu mai singerez atat si sa am un ciclu regulat. Eu am un fibrom de 9 cm si 43 de ani. Pe-aici (in germania)cam toti voiau sa-mi faca histerectomie, doar saracu Koch a fost "amabil" si ma trateaza ca pe o femeie si nu ca pe o clienta. Multe nu prea stiu nici eu despre acest medicament, dar m-am interesat in final pe Net la www.csw.ro. Acum m-am lamurit in mare, in sensul ca s-ar putea sa nu-l mai gasesc. Cica ar fi un med. f. bun. Of, mai vedem. Nu stiu daca tie iti va fi de folos drasga Rachel, conform cu situatia in care esti tu, mai bine intreaba doctorul. Pusilici de la Vio
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Multumesc! Ma gandeam ca e ceva care ar ajuta la regresia fibromului.[alcool] Speram ca s-a inventat ceva. Dar se pare ca asta e ceva, Doamne iarta-ma, ca si cancerul, de care nu mai scapi. [bang] Tu ai probleme grave la ciclu? Sa nu ii lasi sa iti faca histerectomie, caci la varsta ta, nu mai ai mult si daca intri la menopauza ai scapat, se trage de la sine. Naturiste nu ai incercat nimic? Multumesc oricum. Vi la noi la club? [grup] Rici [gravi] 20 sapt. si "minunea lumii" din burtica Poze: http://community.webshots.com/user/Rici_intalnire_DC http://photos.yahoo.com/rachelowen77 ______________________________________________________________ „Dumnezeu sã te tinã în palma mâinii Sale, iar îngerii sã te îndrume mereu.”
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Mama mea are fibrom uterin care s-a micsorat cu ajutorul unei cure cu ceai din plante medicinale de la 7cm la 4cm, fara nici un efort sau tratament, si nici macar nu s-a tinut cum trebuie de acea cura. Mai citeam undeva ca fibromul uterin se poate reabsorbi total cu ajutorul acupuncturei conbinata cu fitoterapia. Bafta!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Din cate mi-a spus, ea bea de doua-trei ori pe zi un ceai compus din urmatoarele plante: coada soricelului, coada calului, galbenele, urzica, cretisoara si traista ciobanului in care punea extract din mladite de zmeur( http://www.naturaplant.ro/prezentareprodus.php?codprodus=591 ). Pe langa acestea a mai luat si Kamaiany( http://www.naturaplant.ro/prezentareprodus.php?codprodus=231 ). Pentru ea a funtionat. Dupa doua sau trei saptamani fibromul se micsorase deja la jumatate, si nici macar nu a facut acupuctura. Acum nu a mai fost la medic pentru un control pentru ca se simte bine. In mod sigur daca ar fi continuat tratamentul, fibromul s-ar fi reabsorbit total, insa din pacate e cam delasatoare. Bafta!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...