Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

situatii caraghioase 3


Recommended Posts

de cand ma tot tin sa va scriu si eu pozna mea,uite ca i-a venit clipa. Eram in liceu si aveam un prieten de vreo cateva saptamani, Octav.,originar dintr-un satuc apropiat, dar care statea in gazda la cineva in oras ca sa poata merge la liceu.Fiind amandoi amarati si fara bani ne petreceam serile plimbandu-ne de nebuni prin parc si pupacindu-ne pe toate bancile.Ei, intr-o astfel de seara se lasase rece de tot, era sfarsitul toamnei,asa ca Octav imi spune:''Am putea sa mergem la mine, ca e gazda plecata, dar mi-e frica tare ca daca se intoarce o incurc rau de tot''. ''Cine e gazda ta?'' ''Un barbat,nu conteaza cine'', imi raspunde el ''Pay cu atat mai bine daca e barbat , chiar daca ne prinde o sa fie intelegator, ca stie si el cum e sa fii tanar si indragostit'' Asa ca mergem in apartamentul gazdei, frumos mobilat, plin de icoane (!!!!)...ne instalam la televizor si da-i la bobinat floricele.Vreo ora mai tarziu batai la usa.Octav se inverzeste la fata,eu tot il imping de la spate (''du-te desteptule si deschide usa si zi-i ca ti-a venit prietena in vizita, ce mare branza''),el tot de la spate ma impinge sa ma ascunda in sifonier de unde ies in mare graba pt ca miroase a naftalina de-mi vine rau.El ma forteaza sa intru-n balcon, eu nu si nu ca e frig, pana la urma intru eu frumos in baie si stau acolo cuminte sa vad ce se-ntampla.Aud vocea gazdei....mi se pare cunoscuta...pe urma nu mai aud nimic si astept...Dintr-o data se deschide usa si intra in baie, in chiloti, preotul parohiei de care apartineam,profesorul meu de religie in acelasi timp.Se duce la chiveta si incepe sa se spele pe fata , la subrat.El nu ma vedea ca eram ascunsa dupa usa cu capu-n prosoapele din cui, eu il vedeam pe el in oglinda din fata chiuvetei.Si in fractiunile acelea de secunda singurul meu gand era urmatorul :O SA AJUNG IN IAD PT CA TRE SA FIE MARE PACAT SA VAD UN PREOT IN CHILOTI.In fine, termina parintele de spalat si da sa se-ntinda dupa usa sa ia prosopul.La care eu ies zambareatza :''saru-mana parinte!''............................................... Inima milostiva, ne-a iertat parintele, nu mai-nainte de-a ne chema la biserica sa ne spovedim, si sa marturisim in fata lui D-zau ca n-am pacatuit cu trupul in aceea seara:)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul răspuns
mi-am adus aminte o faza povestita de profa de logica din liceu.Mare amatoare de telenovele ne povesteste cum intr-o dupa-amiaza, dupa ce termina orele, se duce repejor acasa cu gandul sa faca un pic de curatenie pana incepe telenovela preferata.Si in timp ce dadea de zor cu matura prin casa deja aude la televizor melodia ce anunta inceperea filmului asa ca termina in viteza de maturat, aduna tot pe faras si dup-aia deshide frigiderul si zdup.....arunca continutul farasul cu gunoi in frigider peste oalele cu mancare.Ce analogie s-a facut in capul ei in aceea clipa intra frigider si cosul cu gunoi nici ea nu stie.Cert e ca nu s-a apucat de curatat frigiderul pana nu s-a terminat telenovela
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

[:-)))][:-)))]Aniela esti mortala, am ras la faza cu "sarutmana parinte" de ma tavaleam pe jos. [:-)))][:-)))] Hai sa va povestesc si eu una. Eram la cateva luni de America. Stateam intr-un bloc simpatic cu curte interioara cu iarba, si cu un etaj. Eu la parter, iar vis a vis de mine, la primul etaj un tip obez. Mi se facea mila de el cum venea de la cumparaturi si deabea putea sa care tot. Intr-o zi, m-a prins pe mine binefacerea, si l-am pandit pe geamul de la bucatarie. A venit omul, incarcat de sacose de la cumparaturi. Am zbughit-o ca o sageata spre el "da aici sa te ajut" ... Tipul, nu si nu, lasa ca pot si singur. Eu insistenta, i-am luat din mana ce am apucat, si in viteza mea sa-i duc sacosa la usa apartamentului, o dau in plin in prima treapta. Ghinion mare, ca era in ea o sticla de vin rosu, pe care am lovit-o din plin. Cand i-am puso la usa, i-am facut si o baltoaca mare, de parca taiase cineva un porc in fatza usii.... Scuze, scuze, nu-i nimica, ii ofer banii pe vin, omul nu vrea sa-i ia. Mai tarziu vin niste prieteni la mine, vad baltoaca de vis a vis, si comenteaza "amarat ala de la 204, nu o mai poate duce, si-a spart sticla de vin chiar la usa... O fi fost beat..."
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Aniela, mai zi dacä mai ai, nu le tine numai pt. tine! [;)] Sunt grozave fazele! ... Mi te-am si imaginat stand späsitä in fata preotului in chiloti! [:-)))][:-)))][:-)))] Sanca, [flo]! Persevereazä totusi [;)] chiar dacä prima datä [B)] ! Inima are ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste.(Blaise Pascal)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...