Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Fond de ten pt ten gras-ce firma?


Recommended Posts

Dati-va cu parerea: pt tenul gras sau mixt ce fond de ten recomandati? a folosit cineva revlon "colorstay" sau fondul de ten de la bourgeois, special pt ten gras? ce-mi puteti spune despre ele? dar cele de la clinique sau estee lauder? merita banii? pt ca stiu ca sunt destul de scumpe (8sute - 1milion)si parca n-as da atatia bani si sa nu mi se potriveasca. oricum,concluzia la care am ajuns e ca la fondul de ten prefer sa fie ceva mai scump (dar nu exagerat)si sa merite banii pt ca am luat de la maybeline si nu am fost prea incantata de performante. astept opinii de la voi (eventual si despre pudra folosita peste fondul de ten, pt a-l fixa).
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul răspuns
Clinique merita banii cu prisosinta!!!E un fond de ten excelent pentru ten mixt,se cheama "Superbalanced makeup".Eu zic ca merita banii pentru ca tine foarte foarte mult,daca nu il folosesti chiar in fiecare zi.Succes! de asemenea cei de la Chanel au scos o minunatie de fond de ten,care nu se vede ,dar da o nota de prospetime tenului...grozav!!! Elena[hippi] si pisicutza Amelie[copil] [url="http://pg.photos.yahoo.com/ph/rayuela12000/my_photos"]poze Amelie[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Eu iti recomand Revlon "colorstay", dar inainte de a cumpara testeaza-l ...pune pe fata curata un pic de make-up si intinde-l bine cu un burete umed pina spre git.Du-te pe urma acasa si vezi cum se comporta in citeva ore. Deci indiferent ce vei cumpara ...testeaza pe propria piele inainte de a cumpara. "Un sfirsit e un inceput..." ella&com.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Clinique este excelent votez si eu pentru el. Si E. Lauder e bun, au am tenul cu probleme si folosesc cel cu acoperire maxima. Dar fetele au dreptate, mergi la un magazin de firma si testeaza pe un obraz unul si pe celalat altul ( vezi sa nu le incurci) si vezi cum e dupa cateva ore. Nu cumpara fara sa testezi, mai ales asa de scumpe. Madalina
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

eu votez pentru Estee Lauder Soft Matte. este chiar mai bun ca cel de la clinique, pe care il foloseam inainte (diferenta e de 400.000 in plus la esteee lauder). are o putere de acoperire ff mare si nu lasa deloc grasimea sa iasa la suprafata. du-te la un beauty shop si cere un test, sau chiar la clinique pe calea victoriei, oriunde iti fac un machiaj gratis. succes!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Maybelline -"Wonder finish".Nu e cine stie ce firma super-scumpa,insa calitatea e super,mai ales pt.tenuri grase.E lichid dar dupa ce il aplici se transforma intr-o pudra catifelata..[olala] Irina,veve & croko[url="http://pg.photos.yahoo.com/lacramic04"][hia][/url] [url="http://community.webshots.com/user/agnesiris"]pozici[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

PENTRU TEN GRAS SAU CU PROBLEME: Cauta fonduri de ten "oil-free", care micsoreaza porii si regleaza excesul de sebum de la suprafata pielii. Clear Complexion Anti Shine Foundation de la Rimmel; Superfit Make-Up de la Clinique. s-a mai discutat ceva pe: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=23278 Mai sunt produse naturale la Yves Roches, dar eu nu am incercat fondul de ten, ci doar produsele de tonifiere, demachiere, hidratare (acestea au fost super).
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Daca ai tenul gras in asa zisa zona "T" iti recomand folosirea unei baze speciala pentru tenul gras, incearca "Blanc Universel de Chanel" peste care aplici cu succes "Vitalumiere" Channel. Intotdeauna inainte de fondul de ten foloseste acest tip de baza, mai ales daca porii sunt dilatati.Vei vedea diferenta. Eu sunt "veterana" la acest capitol, ma chinuie problema asta de multi ani, am incercat estee lauder, clinique, lancome, dior, la prairie - am fost dezamagita. Insa de un an de zile m-am profilat pe channel.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...