Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Echilibru hormonal


Miki8

Recommended Posts

Am citit despre tinctura de marar ca fiind foarte buna pentru echilibrul hormonal si pentru frumusete. Am si luat o saptamina, atit tine o sticluta din care iei cite o linguruta de trei ori pe zi. La efecte secundare este trecut ca se maresc sinii si ca nu e bine sa fie folosita de femeiile care au menstre abundente. A mai folosit cineva? Eu o sa continuu, sa vad ce iese. Miki[pup]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul răspuns
Nu am consumat produsul, dar mama (cu studii medicale) spunea ca are aceste efecte de care ai scris. In timpul sarcinii chiar poate fi recomandata pentru cresterea lactatiei. Tot pentru echilibrul hormonilor tai: http://www.innovatics.ro/ro/index.php?page=maca Cercetarile efectuate de-a lungul timpului de oamenii de stiinta au aratat ca rolul vitaminei B6 in organism este de o mare importanta. Ea previne anumite tulburari nervoase (fiind un bun suport pentru cazurile de epilepsie, Parkinson si diverse scleroze), reduce spasmele nocturne, carceii, amorteala mainilor si anumite forme de nevrite ale extremitatilor. Vitamina B6 imbunatateste digestia, contribuie la intarzierea procesului de imbatranire, poate ajuta in cazurile de acnee si participa la producerea globulelor rosii. Specialistii spun ca vitamina B6 este extrem de importanta pentru femei, deoarece exista o legatura directa intre echilibrul hormonal, schimbul de apa din organism si prezenta vitaminei B6 in corp. Vitamina B6 se pierde prin gatire si refrigerare. Cea mai buna sursa este carnea, mai ales organele (ficatul), dar aceasta vitamina este prezenta si in toate cerealele, in galbenusul de ou, in soia, alune, nuci, banane, prune, cartofi, varza, conopida, fulgi de ovaz, ton, drojdii, morcovi, salata, capsuni, cirese, portocale, lamai.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...