Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

hai in cancelarie!


Recommended Posts

am vazut tot felul de asocieri: dupa zodii, dupa locatii,dupa grade de rudenie, etc. ce-ar fi sa facem si un soi de cancelarie? sa ne adunam si noi, cadrele didactice sa mai schimbam opinii, sa punem la cale proiecte, schimburi de experienta. eu sunt profesor de sprijin. acord ajutor elevilor cu cerinte educative speciale integrati in scoli normale. este o meserie noua si imi place.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 145
  • Creat
  • Ultimul răspuns
Grozava initiativa! Da, suna foarte bine ce ne propui tu...sunt sigura ca sunt destule mamicute si viitoare mamicute profesoare/invatatoare/educatoare pe aici. Cat priveste specialitatea ta, cred intr-adevar ca este ceva de ultima ora, caci eu nu am mai auzit de asa ceva pana acum. Presupun ca de fapt esti ca formatie psiholog, sau ma insel eu? Oricum, copii cu probleme sunt in orice scoala, deci cred ca e foarte bine ca s-a gasit o soluite de acest gen. Poate ne dai mai multe amanunte ce faci tu la scoala, suna interesant. Eu sunt profesor de limba romana la un liceu din Constanta...cat priveste cancelaria noastra de aici, avem voie sa fumam, nu? Mada si [copil] Sofia Maria, 12.08.2004
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Sä mä anuntati din timp cand si unde are loc consiliul profesoral [:D] si iau primul avion spre voi! [;)] Tare mi-e dor de o shuetä "didacticä"![:D] Panä atunci sunt prin zona virtualä! [cool] Semnez: ex-profä, la dosar cu 8 ani de purtat cataloage si condici de prezentzä Inima are ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste.(Blaise Pascal) Câtä luciditate, atâta dramä. (C. Petrescu)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Specializare invatator-educator, definitivat luat cu 9,80 si gradul II cu 10, vechime 6 ani in aceeasi unitate. Nu mai lucrez in invatamant din 2003. Ma primiti si pe mine? Rici [gravi] 26 sapt. si "minunea lumii" din burtica [baietel] Poze: http://community.webshots.com/user/Rici_intalnire_DC-new http://photos.yahoo.com/rachelowen77 http://community.webshots.com/user/rici_o (Rici si burtica magica) ______________________________________________________________ „Dumnezeu sã te tinã în palma mâinii Sale, iar îngerii sã te îndrume mereu.”
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Vin si eu in cancelarie: am predat 2 ani engleza si spaniola, ca suplinitor, fara definitivat. Dar daca ar fi sa fac ceva care imi place in viata, as fi profesor! Am predat la clase de liceu in cea mai mare parte a timpului, dar am avut si ore la o clasa a 3-a in cadrul unei scoli private de limbi straine. Acum lucrez in comunicare si relatii publice. [flo] la toate profele! :) Smilla
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

mai dragele mele, eu zic sa facem ce vrem in cancelaria noastra. daca vrem sa fumam, atunci sa fumam, daca nu avem chef de ore sa stam la o barfa, daca vrem perfectionare atunci sa ne ajutam reciproc, amintiri, idei... eu acum ma agit sa fac un proiect comenius. caut parteneri. hai sa vedem ce avem in cancelarie: acinorev - profesor de sprijin fiquelle - lb romana lu.more - lb. franceza mephala30 - religie mik - informatica rachel owen - invatatoare salmida - ? smillaraaq - lb spaniola/engleza se mai anunta cineva?
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

quote:
Originally posted by acinorev
mai dragele mele, eu zic sa facem ce vrem in cancelaria noastra. daca vrem sa fumam, atunci sa fumam, daca nu avem chef de ore sa stam la o barfa, daca vrem perfectionare atunci sa ne ajutam reciproc, amintiri, idei...
Immm, o tzigara si o cafea, nimic mai bun in cancelarie. (tre' sa marturisesc ca pe aici nu se prea fumeaza, n-am mai pus gura pe o tzigara de ani de zile) Mik.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...