Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Fetelor din Grecia, ma puteti ajuta, va rog?!!!


Recommended Posts

AJUTOR! Noi plecam spre US in aproximativ 1 luna si jumatate. Avem un prieten roman plecat de mic in Grecia, care a facut facultatea in Romania, iar anul trecut, dupa ce a terminat studiile, s-a intors in Grecia. Inainte de plecare, a lasat la noi ceva mobilier si lucruri personale vechi, ale bunicii lui, care a decedat chiar inainte de plecarea lui. Noi nu ne gindeam ca vom pleca din tara asa de curind. Problema acum vine: nu ne-a contactat deloc de mai bine de un an, iar noi nu stim ce sa facem cu lucrurile lui, avind in vedere ca vindem casa si trebuie s-o "golim"!!! Nu ne-a trimis mail, scrisoare, nu ne-a dat telefon, nimic! Sper sa nu i se fi intimplat ceva!... Cine poate sa incerce sa-l gaseasca cumva, locuieste in Atena sau imprejurimi, il chema Niculiu Liviu, dar si-a schimbat legal numele in Avesalom Avi (motive personale, legate de tatal lui, nu ma intrebati). Poate reuseste cineva sa-l gaseasca la informatii sau asa ceva. Nr. de telefon pe care il avea mai demult, dar care nu stiu daca mai este valabil: 0030694490625. Va rog mult de tot, ajutati-ma sa dau de el! Va multumesc. Home, wherever you are... Simina & Andrei (Deiutzu)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul răspuns
Simina,am incercat sa sun,dar nr e incomplet,6944 e nr de firma(Panafon) 90625 e din restul numarului,dar lipseste o cifra,in total trebuie sa fie 10 cifre pt mobil,0030 fiind prefixul Greciei. La informatii nu e usor,fara o adresa si un nume complet si s-ar putea ca daca are telefon acasa,sa nu fie pe numele lui,de multe ori aici inchiriezi o casa cu telefon si nu se schimba numele. Mai uita-te odata la nr si poate gasesti cifra care lipseste!!! Apoi mai incerc sa-l sun! [loveyou]Theodora,[bonjovi] Alexandros,[bonjovi] Yannis POZELE NOASTRE:[foto] [url="http://community.webshots.com/user/theodorapap"]aici[/url] [pup] [url="http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=4480"]Povestea-nasterii[/url][bis]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Theodora, iar te deranjez si te rog mult, daca poti sa suni la nr. nou scris de mine (celalalt era, intr-adevar, gresit, "mincasem" o cifra), sintem in criza maaare de timp! Multumesc mult si scuze ca iar te bat la cap! Home, wherever you are... Simina & Andrei (Deiutzu)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...