Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Crema de fata cu retinol


Recommended Posts

Ma lamuriti si pe mine, va rog, ce e cu retinolul asta? Am tot auzit ca este o adevarata minune pentru fata ingredientul asta, retinol, si ca efectele sunt de-a dreptul spectaculoase. Folositi careva asa ceva? scarmanus ______________________________________________________ Sa nu lasi nici o zi sa treaca fara sa faci sau sa auzi ceva frumos.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul răspuns
Cremele pe baza de retinol, sint folosite pentru tenurile mature, ofilite, si intr-adevar fac minuni atunci cind sint folosite permanent. Ridurile fine si chiar cele adinci se estompeaza folosind creme pe baza de retinol.Textura tenului se imbunatateste de asemenea, pentru ca retinolul ( vit. A) are efect exfoliant, ceea ce ajuta la regenerarea de celule noi, dind un aspect sanatos si tinar. Cele mai noi tehnologii, au la baza retinolul, acidul hyaluronic, vitamina E si un nivel ridicat de antioxidanti( Q 10 ), impotriva radicalilor liberi care cauzeaza imbatrinirea tenului si aparitia ridurilor. O folosire continua a cremelor pe baza de retinol au ca rezultat un ten mai tinar. In general dupa 35 de ani se pot folosi creme pe baza de retinol.Efectul este de luminozitate si reducerea ridurilor . Pentru fumatoare este excelenta, pentru ca in timp tenul va capata mai multa culoare. Tot retinolul este folosit in tratamentul petelor care apar de la sarcina, sau soare. Pigmentari . Madelaine si cei trei muschetari
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Produsele pe baza de retinol reactiveaza microcirculatia cutanata. Spre 40 de ani este indicata folosirea unei formule specifice care sa potenteze regenerarea celulara. In timpul noptii, celulele se reproduc si, in acelasi timp, se elibereaza toxine care deterioreaza fibrele, avand loc o pierdere alarmanta de apa. Din aceste motive este indicat sa se aduca pielii produse regenerante. Spre 40 de ani, pielea incepe sa piarda grasimi. Cremele cu retinol ajuta stimularea celulara si au capacitatea de a lumina tenul.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Vitamina A = Retinol Mai este cunoscutã si sub numele de retinol, vitamina antixeroftalmicã sau vitamina cresterii. În stare purã se prezintã sub formã de ulei (vit. A2) sau cristale (vit. A1) de culoare galbenã . Este extrem de sensibilã la luminã, în special la radiatii ultraviolete. În plante se aflã sub formã de provitamine A - carotenoidele, dintre care cel mai cunoscut este beta-carotenul. La nivelul ficatului si intestinului acestea sunt transformate în retinoli. Beta-carotenul este un colorant natural netoxic, care se foloseste în industria alimentarã, farmaceuticã, medicinã, cosmeticã si în hrana animalelor,el se gãseste în toate legumele si fructele, dar în cantitate mai mare se aflã în morcov, spanac, urzici, varzã, mãcese, rosii, citrice, cãtinã, pepeni, porumb etc. Cantitatea zilnicã necesarã de beta-caroten este de 5000 - 8000 UI. Vitamina A se gãseste ca atare în uleiul de peste, ficat, lapte, gãlbenusul de ou, unt. Vitaminele A au un rol important în cresterea organismelor tinere, în protejarea mucoaselor si în procesul vederii. Hipervitaminozele A provoacã fenomene toxice si fragilitate.
http://www.e-referate.ro/referate/biologie/0b071.shtml
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

quote:
Originally posted by narcisa
Eu folosesc Crema de zi, noapte, fata, ochi Pro-Retinol 100% Vegetal de la Yves Rocher cam din primavara, ma impac excelent cu ea. toate cele bune narcisa x [copil][copil] Patrick 29.06.2002 Vivien 27.01.2004
Si eu am folosit Yves Rocher Pro-Retinol 100%. Mi-a placut f mult. Am folosit si ROC. Acum sunt intr-o perioada de hidratare, fara retinol in exces.[:D]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Mai dragelor, tare de isprava sunteti ca m-ati lamurit asa de bine. Acuma, reiese ca astfel de crema cu retinol e indicata pentru tenurile ofilite si mai ales mature. Eu, neavand decat 26 de ani, sa nu ma incumet inca, desi am observat ceva ridurele care nu vreau sa se transforme in riduroaie sub ochi? Ce ma sfatuiti, specialistelor? scarmanus ______________________________________________________ Sa nu lasi nici o zi sa treaca fara sa faci sau sa auzi ceva frumos.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Scarmanus, la produsele din gama Pro-Retinol 100% Vegetal+Enzymes de Jeunesse de la Yves Rocher,scrie ca se adreseaza persoanelor cu varste cuprinse intre 29 si 37 de ani.Eu cred ca poti sa mai astepti putin cu cremele cu Proretinol. Tinteste catre stele si poate ca vei atinge cerul.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

quote:
Originally posted by scarmanus
Mai dragelor, tare de isprava sunteti ca m-ati lamurit asa de bine. Acuma, reiese ca astfel de crema cu retinol e indicata pentru tenurile ofilite si mai ales mature. Eu, neavand decat 26 de ani, sa nu ma incumet inca, desi am observat ceva ridurele care nu vreau sa se transforme in riduroaie sub ochi? Ce ma sfatuiti, specialistelor?
Scarmanus, retinolul se foloseste si in tratamentul acneei, deci nu numai pentru un ten matur. Ceea ce conteaza, cred eu, este crema (excipientul) in care este inglobat retinolul, o crema grasa pt tenuri imbatranite si un gel pt o piele tanara. Daca vrei sa folosesti produse be baza de retinol, poti sa ceri sfatul farmacistului; acesta iti poate recomanda o crema/gel pt ten mai tanar. De exemplu gelul de la LUTSINE, Kerafnia, este folosit pt ten acneic sau gras, si are si retinol. Nu stiu daca acest gel se potriveste tipului tau de ten, dar poti sa intrebi farmacistul. Cremele contur de ochi sunt alta poveste, nu ma pricep. [flo]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...