Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

emigrare Canada


Recommended Posts

Salut! E cineva care poate sa ne ajute in tentativa noastra de a evada din Romania? Vrem sa emigram in Canada si ne trebuie putin curaj. Avem nevoie de o scanteie. Suntem sot, sotie si o dragalasa de un an si jumatate, amandoi ingineri(el-electromecanic si ea-chimist), avem 34 ani si respectiv 26 ani. Am mai luat informatii de pe internet, dar nu ne poate lamuri decat cineva care traieste acolo si se loveste de problemele cotidiene. Am dori sa stim daca este cineva dispus sa corespondeze cu noi si sa ne ajute in aceasta problema.Adresa noastra este : eremiadn@yahoo.com Mii de multumiri! eremia
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul răspuns
N-ar strica sa spui si in ce provincie intentionati sa mergeti, pentru ca lucrurile sunt putin diferite de la o provincie la alta, in ceea ce priveste costurile (chiriei, cresei/day care, masinilor, asigurarii auto, chiar si taxele), sansele de a gasi servici, sansele de a face o scoala, acordarea ajutorului social. Daca voi va doriti sa ajungeti intr-o provincie in care se vorbeste engleza, atunci cei din Quebec nu va pot ajuta prea mult, doar din auzite. Daca, din contra, sunteti mai tari la franceza, inseamna ca va doriti sa discutati cu cineva care locuieste in provincia Quebec. P.S. Imi place nick-ul tau, adihandbal, imi vine sa ma semnez cu Doinavolei [:D] - sper sa nu te simti ofensat. Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

si noi ne impingem asa spre emigrare....tot in canada. Am si citit am si intrebat ...sti cum e?.......eu pot sa nu ma acomodez sa nu ma reealizez tu potzi sa faci toate lucrurile astea......sau invers......eu cred ca emigrarea depinde de cum o privesti. Oricum mai rau decit aici nu itzi poate fii......depinde de ambitii de ce esti dispus sa faci......este ca un bilet de loterie poate, pentru ca unii reusesc sa se realizeze iar unii nu. Bafta la emigrat!!!!!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...