Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

grup de suport pentru slabire maxim 5 kg (2)


Recommended Posts

  • Răspunsuri 178
  • Creat
  • Ultimul răspuns
Sper ca ma primiti si pe mine...1.64m si 63 kg....ffff mult ,avand in vedere ca am avut 54 kg si mi se vedeau oasele.acum ma chinui sa ajung macar la 58 kg ,macar atat ...dar sunt o pofticioasa mare rau. rezist toata ziua si gand ajung acasa si vad toate bunatatile nu mai rezist.[bang][bang][bang]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

fetelor, sunt cu stefan in brate si va dati seama cat de greu pot sa scriu. vrea si el la taste de ma doare mana sanga cat de greu il tin departe de ele. Am lipsit cam mult si ati si trecut la partea a doua. Am uitat sa va spun ca voi fi la o sectie de votare si nu voi aparea o vreme. Asa ca duminica am fost toata ziua plecata, iar luni am fost in revenire. sunt extrem, extrem de nemultumita de rezultatul alegerilor, asa ca loredana nu esti singura afectata de aceasta problema. in turul 2 nu ma mai duc la sectie (mi-e sila) si nici nu stiu daca sa ma mai duc la vot. gvgfgfgc dfccvv cbn bgfnygumgfhcgv vn c Stefan a scris mai sus; a trebuit sa il las si pe el un pic. Cu kg nu stiu cum stau. MAine e o sapt si o sa ma cantaresc, dar mari rezultate nu cred ca am deoarece: .....de trei zile-ncoace gura nu-mi mai....sta [:D]. Mi-e rusine de mine; imi dau:[sm][sm][sm][sm][sm] V-am zis ca parintii mei vor veni la noi si ca merg la restaurant cu niste prieteni. De aici a pornit dezastrul. Sambata nu am mancat cu ai mei, iar la restauranu am mancat un pastrav prajit+cartofi natur (zic eu ca am fost decenta), dar am plecat acasa la prietenii nostrii si am servit o portie cat casa de cremes [sm]. Am ajuns acasa si am mai luat la bord 3 sarmale (ca tare mi-era pofta)[sm]. Duminica am fost la sectia de votare si mi-am pus cu mine un sandw. moanstru, cica sa imi ajunga toata ziua. Mi-am mai luat o punga de chips, iar pe la 3 noaptea (cand am ajuns in Cluj; am fost intr-un sat la sectie) mi-am luat un sandw de la fastfood. (imi ea o foame de urs)[sm]. Luni am servit omleta, macaroane cu lapte,sarmale, ciorba de carnita purcel, mezeluri [sm]. Azi am mancat: mezeluri, ciulama de ciuperci + pulpita pe pui, o punga de chips.[sm] Acum, va rog sa imi spuneti ce merit eu? Nu [sm]? Merit eu sa mai fac parte din acest grup? Nu sunt un monstru macacios? Rusine, rusine, rusine!!! Sunt tare curioasa ce arata maine cantarul. Va tin la curent. mariana tache, mamica lui Stefan. http://community.webshots.com/user/tachemas - pozici. http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377 - O poveste de suflet.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

loredana, multumesc mult. deja ma simt mai bine. si reincep sa intru pe drumul cel bun. tocmai mananc niste mere. lulu, bine ai venit printre noi, si succes in lupta cu kilele. [pup]pt toate. mariana tache, mamica lui Stefan. http://community.webshots.com/user/tachemas - pozici. http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377 - O poveste de suflet.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...