Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

vaccin in timpul sarcinii


jojo_nr1

Recommended Posts

salut!am si eu o intrebare,am vazut ca sunteti super ok si pe deasupra si bine informate.se face vreun vaccin in timpul sarcinii.unii medici zic ca da se face la 7 luni.eu am 7 luni si 1 saptamana,dar alti medici zic ca nu.nu stiu ce sa fac.si mai am inca o problema,am fost f racita si a trebuit sa fac penicilina injectabil,am inteles ca altceva nu aveam voie.acum iar m-am imbolnavit si iau ampicilina.are vreun efect negativ asupra copilului?astept raspunsurile voastre.multumesc.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul răspuns
Nu stiu ce sa-ti spun cu privire la antibioticul injectabil! La 7 luni se face injectabil Vitamina D,dar cum eu sunt o rebela,i-am spus doctorei sa aduca registrul ca eu semnez ca NU fac nici un fel de vaccin!zis si facut,asa ca s-a trecut la fapte,fara ca eu sa ma intzep! Sanatate maxima!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Eu nu am facut nici un vaccin in sarcina, nici nu mi s-a recomandat. Vitamina D nu este vaccin si se administreaza oral,zilnic sub forma de comprimate cu calciu si vitamina D. Ampicilina ca si penicilina sunt antibiotice permise in sarcina. Diana & [url="http://community.webshots.com/user/dianar130"]Vladut [/url][copil] (16.05.2004) [url="http://community.webshots.com/album/225074738yufdFz"] Vladut 6 luni [/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Eu am facut vaccinul antitetanos la 7 luni si bb nu a patit nimic. Initial, citind ca unii nu-l recomanda nu am vrut sa-l fac, dar medicul de familie mi-a spus ca in caz ca voi ajunge la cezariana ar fi mai bine sa fie facut. Oricum, mii de femei l-au facut si nu au fost probleme cu copiii, alte mii nu l-au facut si iarasi a fost bine, iti recomand sa te mai sfatuiesti cu doctorul tau, sa-ti spuna un specialist care sunt dezavantajele daca nu il faci. Despre Penicilina stiu ca e voie in ultimul trimestru de sarcina, dar ce are antibioticul cu raceala? Sau poate ai o infectie? Ca presupun si sper ca ai fost consultata de un medic . Nastere usoara si sanatate!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

La 7 luni jumate de sarcina se face vaccinul dT sau VTA(antitetanos),pentru profilaxia tetanosului la copil la nastere.Am observat ca nu toti medicii recomanda,dar eu zic ca e bine sa-l faci.Eu l-am facut cand am fost gravida.La medicul de familie se face,el trebuie sa te anunte cand sa mergi la vaccin. [mamica] Alina & Dragos [copil](2,5 ani) [url="http://community.webshots.com/user/morodac"][foto]pozici[/url] [pegeam] Sarbatori fericite! [pegeam] [aho]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

draga Teodora,da am fost la medic si el mi-a prescris antibioticul.intr-adevar aveam o infectie destul de urata in gat,nu puteam sa dorm noaptea de durere.inainte de sarcina eram f rezistenta si ma imbolnaveam ff rar dar acum nu ma mai recunosc.anticorpii mei nu mai sunt atat de eficienti ca altadata,oare din cauza bb-ului?
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...